Barometertrykket og hovedpine

01/27/2014 by admin

Barometertrykket og hovedpine

I år var forbindelsen mellem miljø og hovedpine uklart. Forskning offentliggjort i 2009 bekræftede, at ændringer i barometertrykket kan udløse svær hovedpine hos nogle mennesker.

Definition

Lufttrykket er også kendt som barometertrykket, fordi det er målt af barometre. Lufttrykket er forårsaget af vægten af luften trykke mod jorden, og påvirkes af vejr og højde.

Trykændringer

Barometertrykket falder på højere luftlag og hvornår en storm nærmer. Pres øger igen efter en storm er gået.

Forskning

En undersøgelse af 7.000 patienter ledet af Beth Israel Deaconess Medical Center fandt, højere temperaturer--- og i mindre grad, lavere barometertrykket---forårsage en stigning i hovedpine symptomer.

Hovedpine typer

Af de 7.000 patienter observeres, omkring 30 procent led af migræne; resten blev diagnosticeret med en spænding eller anden form for hovedpine.

Årsager

Ifølge USA Today, kan sinus pres hovedpine forværres af ændringer i tryk, når luften bliver fanget i bihulerne. Som barometertrykket falder, fanget kontrasten mellem luften inde og luften på ydersiden forårsager smerte. Forskere ikke visse derfor vejrskift forårsage andre typer af hovedpine, rapporterer CNN.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com