Homøopatiske kur mod tarmparasitter & orme

12/29/2013 by admin

Den største årsag til indvoldsorm og parasitter i fordøjelsessystemet er et resultat af den mad, vi spiser. Det anslås, at næsten 80 procent af mennesker verden over bliver smittet med parasitter i deres levetid. Parasitter kan forårsage vævs- og skader og forværre aktuelle sygdom og sygdom. Forebyggende foranstaltninger bør praktiseres, undgå fødevarer, der er svært at fordøje, spise en overskydende beløb af sukkerholdige fødevarer og spise fødevarer, der ikke er kompatible med hinanden, såsom varme fødevarer og ostemassen.

Homøopatisk helbredelsesmetoder

Hjem retsmidler er effektiv til behandling af tarm parasit og orm angreb. Men, i svære tilfælde, antibiotika kan være påkrævet.

Tag skallen af en appelsin og tør det... Tilføje vidanga (embelia ribes) til skræl i lige andel. Male to til en meget fin blanding. Tage 3 g af pulver og opløses i vand. Forbruge blandingen, tre gange dagligt.

Sættetid 25 g Bengal gram i eddike lavet af sukkerrør juice natten over. Om morgenen tager gram og tygge grundigt. Efter indtagelse af gram, ikke spiser eller drikker i otte timer.

Uddrag saft af en frisk radise og tilsæt salt. Drikke blandingen to gange om dagen i fire dage.

Kog vand og hæld det i et glas. Bland 1 tbsp. af stensalt, og opløses. Drikke blandingen en gang om dagen i tre dage... I tilfælde af alvorlige angreb er dette ikke det mest effektive middel.

Homøopatiske kolon rense

En homøopatisk kolon rensnings fed, sort valnød skrog, malurt og apple juice kan bruges som en cleanser og er yderst effektiv.

For den første uge, tage en kop af æblesaft og blandes i 30 dråber af sort valnød skrog. Tage en malurt kapsel og en fed kapsel, og drikke blandingen med kapslerne. Gøre dette tre gange dagligt i syv dage. På den anden uge, skal du øge doseringen af kapslerne af en hver. Fortsætte med at tage blandingen med kapslerne i syv dage. På den tredje uge, øge doseringen af kapslerne af en hver og fortsætte i en de næste tre måneder. Dette vil dræbe orm og parasitter og deres æg.

Forebyggelse af parasit infektion

Forebyggelse er det bedste forsvar mod parasit og orm angreb. En sund livsstil er den bedste beskyttelse, som et sundt immunsystem er dit bedste forsvar. Spise en nærende kost og udøver vil bidrage til at sikre, at kroppens mekanismer kan bekæmpe infektion. Arm dig selv ved at praktisere standarder, der vil bidrage til at sikre forebyggelse.

I køkkenet, altid arbejde på en ren overflade, og vaske alle frugter og grøntsager med en blanding af brintoverilte og vand. Klippe ud nogen buler eller revner i frugterne. Koge kød og fisk til FDA sikkerhed temperaturer, og altid vaske hænder før tilberedning af måltider og før du spiser. Når i varm jord, altid bære din sko.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com