Anvendelser af bentonit ler

07/30/2012 by admin

Bentonit clay er en naturlig ingrediens findes i mange forskellige helseprodukter. Mennesker på udkig efter naturmedicin, vil hvis du vil tabe uønsket inches rundt i kroppen og afgifte kroppen indefra og ud, værdsætte bentonit ler. Det er en naturlig ler findes almindeligt inden for USA.

Krop Wrap formler

Bentonit clay er en af de vigtigste ingredienser findes i mange krop wrap ler formler. Det kan kombineres med tang og tang. Naturlige olier som lavendelolie, kan også være en del af formlen. De kombinerede ingredienser absorberes mens trykket på huden og hjælper til at afgifte kroppen.

Interne Detox med ler

Bentonit ler er undertiden blandet med andre ingredienser og anvendes til interne afgiftning. Det har evnen til at absorbere, og trækker ud toksiner. Bentonit clay bør ikke anvendes i store doser internt. Følg anvisningerne på nogen afvænning produkt.

Husstanden bruger

Mange mennesker bruger bentonit ler hver dag uden at indse det. Leret er almindeligt forekommende i kattegrus, da det er absorberende og hjælper slippe af dufte. Det er også almindeligt anvendt i shampoo og makeup produkter. Det kan findes i yoghurt og slik barer. Bentonit ler kan bruges i vinfremstillingen at klarlægge og stabilisere vine.

Industriel anvendelse

På grund af dens kolloid egenskaber, kan bentonit ler anvendes som et fortykningsmiddel eller blandet med andre materialer til at fremme deres transport. Nyttige i olie og gas boringer, det danner en gel og modstår kompression. Fordi det svulmer kan det bruges som en fugemasse. Det kan tilføjes til sand, danne "grøn sand", som bruges til at oprette forme. Dens egenskaber er undersøgt af civilingeniører, der ønsker at forstå den bærende struktur af jorden under fundamentet. Det kan være en del af klæbestoffer og cement.

Leret er sikkert at indtage i små mængder, og er ofte blandet med dyrefoder. Det giver mulighed for et dyr fordøjelsessystemet til at bremse, så den føde den spiser absorberes bedre.

Sådan fungerer det

Bentonit clay har en evne til at absorbere vand, giftstoffer og kemikalier på mange gange større end dets egne tør masse. Tænk på en super tør svamp. Anvende vand til det og det vokser i størrelse og vægt. Ler fungerer på samme måde.

Der findes flere typer af bentonit. Det er normalt dannet af vulkansk aske, der har været klaret over tid i tilknytning til vand. Således erhverver det sit porøse struktur. Et af de mere populære områder til indsamling af ler er på Fort Benton i kridt-senge af Wyoming. Leret er også udvindes i Arizona, Mississippi, Tyskland, England og andre dele af verden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com