Hvordan man kan reducere rødme i ansigtet fra nervøsitet

07/17/2012 by admin

Hvordan man kan reducere rødme i ansigtet fra nervøsitet

Rødme i ansigt, også kaldet rødmende eller rødmen, er et fælles symptom på nervøsitet. Når vi bliver nervøse, blodkar i ørerne, pande, næse og kinder spile, og blodet siv til disse områder, ifølge webstedet for Social angst og generthed Info. Nervøsitet kan også forårsage hud til at blive varm og svedig, giver den nervøse person stikord at de vender røde. Nervøsitet er ofte forstærkes af frygt andre vil bemærke eller dømme rødme.

Instruktioner

• Berolige dig ned gennem dyb vejrtrækning og positiv tænkning. Følelser som nervøsitet og angst, udløse fysiologiske reaktioner i kroppen, der fører til rødme, ifølge Social angst. Når du føler dig rødme kommer, tager dybt afslappende vejrtrækninger og tror positive bekræftelser for at bremse disse fysiologiske reaktioner og forhindre blodet farende til ansigt, varm hud og svedtendens. For eksempel, hvis nervøsitet skyldes offentlige taler, i sin artikel "Hvordan at erobre offentlige taler frygt," Dr. Morton C. Orman anbefaler at huske, at mange mennesker taler offentligt hver dag, intet dårligt kan komme fra offentlige taler og generelt publikum ønsker at høre dig tale.

• Bo som stress gratis i dit daglige liv som muligt for at forhindre angreb af angst og nervøsitet. Fokus på din positive kvaliteter, realistiske mål, opretholdelse af sunde levevaner (såsom ordentlig kost og motion), ved hjælp af stress management teknikker (f.eks. mægling) og at huske, at pinlige situationer er små, dele af livet hjælper med at reducere angst, der kan føre til rødmen, ifølge Mayo Clinic.

• Besøge en læge, hvis problemet ikke kan styres med livsstilsændringer. Overdreven rødmende kunne være et tegn på en medicinsk tilstand, såsom rosacea, eller en angst, såsom social fobi, ifølge Mayo Clinic. Mange personer med rosacea blush nemt i respons til fysiologiske udløser stimuleret af nervøsitet på grund af hævelse i blodkarrene i ansigtet. Oral medicin og cremer kan medvirke til at reducere rødme i ansigtet i rosacea syge, ifølge Mayo Clinic. Personer med angstlidelser kan drage fordel af anti-angst medicin og psykologisk rådgivning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com