Hvordan du Balance hedeture

08/05/2012 by admin

Hedeture er et symptom, at mange kvinder lider af en række årsager, mange gange på grund af udbrud af overgangsalderen. Mens der er ingen kur mod hedeture, kan de ofte være kontrolleret, med medicin, kost, naturlægemidler kosttilskud og ved at undgå miljøforurenende.

Kost

Visse fødevarer, der udløser en stigning i niveauet af østrogen produktion kan være mere tilbøjelige til at få dig til at være modtagelige for hot blinker. Forarbejdede og konserverede kød er eksempler på fødevarer injiceres med hormoner og bør undgås. Disse sammen med visse mejeriprodukter, kan forårsage østrogen niveauer til at stige. Simple sukkerarter og mad og drikkevarer med høj fructose corn syrup vil også øge østrogen niveauer.

Undgå koffein og alkoholholdige drikkevarer, som de nedbryder kroppen af nødvendige B-vitaminer, som beskytter leveren. Regulerer hormoner er en af de mange funktioner i leveren og hvis det ikke lykkes at fjerne dem via galden eller urin, en ophobning af østrogen på vævet kan resultere. En ineffektiv leveren kan resultere i smertefulde menstruation, hedeture, cyster og andre uønskede bivirkninger. B vitamin B-12 og folinsyre hjælpe leveren til at fungere ordentligt samt forebygge sygdomme.

Få testet

Hormonelle ubalancer kan være en primær årsag til hedeture. Se en endokrinolog eller hormon specialist til at køre test. Skjoldbruskkirtlen og binyrerne samt æggestokkene bør arbejde i harmoni til at producere den rigtige mængde af østrogen og projesterone. Ved blot at vide, hvis der er en ubalance, kan din læge ordinere den rette form for behandling. Ofte, du kan gives blodtryksmedicin, lav-dosis østrogen, eller placeres på hormonbehandling.

Motion

Øvelse tilbyder en bred vifte af sundhedsmæssige fordele og styre hedeture er en af dem. Det hjælper med at stabilisere humørsvingninger, lindre menopausale symptomer og øge følelsen af velvære. Ifølge Mayo Clinic, bør du få mindst halvdelen og time af moderat intensitet fysisk aktivitet hver dag. Dette kan omfatte gåture, jogging, dans, svømning, kredsløb uddannelse eller cykling. Nogle foreløbige undersøgelser viser, at yoga er effektive til faldende hedeture i overgangsalderen kvinder.

Urter og kosttilskud

Visse plante østrogener kaldet fytoøstrogener kan hjælpe lindre hedeture. Sojamælk, tofu og andre soja-baserede produkter kan hjælpe med at lindre symptomer på overgangsalderen. Hørfrø produkter såsom olie og jorden hørfrø er også nyttigt at kontrollere hedeture.

En af de mest populære kosttilskud i USA er sort cohosh. Ifølge i EMedicineHealth.com, har nogle undersøgelser vist sort cohosh kan reducere hedeture, men dette er ikke definitive og det har endnu ikke fastlagt hvilke langsigtede fordele eller ulemper kan skyldes brugen af sort cohosh.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com