Naturlige behandlinger for Depression

10/31/2012 by admin

Naturlige behandlinger for Depression

Når betragtes som en figment af fantasi, er depression anerkendt i dag som en virkelig medicinsk lidelse, der ofte kræver års behandling og terapi at kunne overvinde. Millioner af amerikanere lider af anfald af depression hvert år, hvoraf vil se forbedring inden for et par uger. Mens svær depression bør overvåges og behandles af en læge, kan lejlighedsvis depression reagere på naturlige behandlinger.

Symptomer

Depression påvirker en persons humør. Når på tværs af racemæssige og sociale linjer til at påvirke folk i alle aldre og økonomiske betingelser. Nogle gange, depression er et resultat af liv forandringer, men ofte er der ingen udadtil åbenbar årsag. I en periode med depression, en person kan føle sig urokkelig træthed, irritabilitet, tristhed og manglende evne til at træffe beslutninger. Fysiske symptomer omfatter vægtøgning eller vægttab, muskelsmerter og i svære tilfælde, tanker om selvmord.

Hormoner

Tre gange så mange kvinder lider af depression, som gør mænd. En undersøgelse offentliggjort i (2005) psykologi presse anført, at hormonelle ubalancer kan spille en rolle. Naturlige fødevarer, der indeholder phytoøstrogener, såsom soja mælk, lucernespirer, byg og garbanzo bønner, når der spises som en del af en sund kost, kan afhjælpe hormon-reaktiv depression symptomer hos kvinder, især i overgangsalderen år. Efter fødslen depression bør kun behandles af en læge. (Se ressourcer)

Fysiske

Nogle depression syge finde lindring med naturlige fysiske behandlinger, der omfatter meditation, yoga, dyb massage, akupunktur og akupressur. Derudover kan kiropraktik behandlinger reducere depression symptomer, som rapporteret i (2006) spørgsmålet om kliniske kiropraktor, hvis de lindre kroniske nakke eller rygsmerter, der forårsager patienten føler sig begrænset og deprimeret. Mest naturlige fysiske behandlinger for depression er midlertidige, og patienten skal opretholde sin depression-fri tilstand ved at fortsætte med behandlingen.

Mad

Senior Magazine Online rådgiver, at de fødevarer, du spiser kan bidrage til depression. Ved at holde en log over hvad du spiser og hvordan du føler bagefter, kan du muligvis udpege visse fødevarer, der gør du føler dig ned på lossepladser. At reducere sukkerholdige snacks og stærkt forarbejdede fødevarer i kosten, der forårsager blodsukker forøgelse kan stabilisere kroppens insulin niveauer og forhindre depression i nogle. Andre fødevarer, der er forbundet med depression i nogle mennesker er koffein, pasteuriserede mælkeprodukter og producere vokset med bistand af pesticider. Men der er ingen klar sæt af fødevarer, der skaber den samme reaktion i alle, så holder en log er afgørende ved fastlæggelsen af, hvilke fødevarer udløse din depression.

Motion

Måske er den sidste ting du ønsker at gøre, når du er deprimeret motion. Men bare at tage en rask gåtur frigiver endorfiner i din blodbanen, hvilket vil øge dit humør. Enhver form for fysisk aktivitet, der hæver din puls i mere end tyve minutter frigiver endorfiner, og du vil føle sig bedre. Vælg en aktivitet, du nyder, såsom slåning værftet eller rive blade. Nogle depression syge finde det lettere at deltage i en aerobic klasse med andre. De langsigtede virkninger af regelmæssig motion kan reducere gentagelse af fremtidige anfald af depression.

Naturlægemidler

Urteteer, kapsler og tinkturer kan afhjælpe nogle af symptomerne på lejlighedsvis depression. Nogle af de populære urter anvendes til behandling af depression er St. John's wort, ginseng, kava kava, rosmarin, timian, lakrids, Hjulkrone, ingefær og nellike. (Se ressourcer)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com