Hvad er Major formålet med Health Insurance?

10/28/2012 by admin

Hvad er Major formålet med Health Insurance?

Health insurance er designet til at yde finansiel hjælp i tilfælde af ulykke, skade eller sygdom, der fører til høje lægeregninger, manglende evne til at arbejde eller andre finansielle komplikationer. Præmierne udbetales til forsikringsselskabet hver måned i bytte for en aftale om at dække medicinske omkostninger. Omfanget af dækning kan variere meget afhængigt af planen.

National sygesikring

I de mest udviklede lande modtage alle borgere sundhed dækning, der er fastsat af regeringen. Dette er ikke tilfældet i USA, en omstændighed, som har forårsaget megen debat og førte til omfattende reform af sundhedssystemet af Obama Administration i 2010. National sygeforsikring leveres af mange lande som et middel til at udvikle en sundere befolkning og at sikre, at manglende midler ikke er en barriere til at modtage nødvendig pleje.

Forebyggelse

En fordel af sygesikring, er uanset om det er fastsat af regeringen, arbejdsgiver eller en personlig plan, at det fremmer den forsikrede til at beskæftige sig med sundhedsspørgsmål hurtigt, snarere end at tillade dem at forværre før de søger hjælp. Folk med ingen forsikring har tendens til at ignorere sygdom, fordi de ikke ønsker at betale for en læge eller hospital. Hvis problemerne viser sig for at være alvorlige, er de mere alvorlige med den tid, de er rettet, kræver mere omfattende og dyre intervention.

Co-betalinger og selvrisikoen

En egenbetaling er en aftale af en forsikringstager til at betale en vis procentdel af udgifterne til behandling. Co-betalinger er designet til at reducere omkostningerne til sundhedspleje og afskrække folk fra søger medicinsk behandling på et indfald. Selvrisikoen er beløb, som en forsikringstager skal betale forud modtagelsen dækning. En plan med en $1.000 selvrisiko, for eksempel kræver enkelt til at betale $1.000 i sundhedsudgifterne pr. år, hvorefter sundhedsplan er aktiveret og dækker resten af omkostningerne.

Gruppe dækning

I USA, er mange mennesker forsynet med sundhed dækning af deres arbejdsgivere. Arbejdsgiverne gøre dette som en fordel at tiltrække gode medarbejdere, og som et middel til at sikre, at deres ansatte forbliver i godt helbred. Gruppe dækning, der dækker både medarbejdere og deres familier, hjælper med at gøre for manglen på national dækning, til en vis grad. Omfattende pleje til børn er særligt vigtigt, da dårligt helbred har lidt under ungdom kan have livslang effekter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com