Hvad kan jeg bruge min Health Savings Accounts for?

11/07/2011 by admin

Hvad kan jeg bruge min Health Savings Accounts for?

En Health Savings Account, eller HSA, er en skattefri opsparingskonto, der skal bruges til at betale medicinsk-relaterede udgifter kun. Selvom din HSA administreres af en vogter, er det udelukkende ejes af dig. Det beløb, du bidrager til din HSA afhænger den høj-fradragsberettigede sundhedsplan du vælger. Hvis du ikke bruger alle midlerne i din HSA ved udgangen af året, vil det roll over og fortsætte med at tjene renter.

Der kan du bruge HSA For

Enkeltpersoner kan tilbagetrækning penge fra deres HSA konti der skal bruges for sig selv, samt deres ægtefæller. HSA også dækker enhver skat afhængig af medlemmer af familien, selvom det familiemedlem ikke er en del af den høj-fradragsberettigede sundhedsplan. Indenlandsk partner kan betragtes som en skat afhængige hvis han eller hun opfylder IRS kvalifikationer. I dette tilfælde, kan pengene i HSA bruges til eventuelle udgifter til lægebehandling indenlandske partner pådrager.

Dækket udgifter til lægebehandling

Hovedformålet med en HSA er at give penge til at dække udgifter, der er tilovers efter høj-fradragsberettigede sundhedsplan har været brugt. Disse udgifter omfatter receptpligtig medicin, bandager, krykker, alkohol- og stofmisbrug behandlinger, graviditetstests, transplantationer, laboratoriearbejde, kørestole, p-piller og kiropraktik pleje. Lægen anbefalede specialundervisning udgifter, plejehjem og psykiatriske pleje er også støtteberettigede udgifter.

Overdækket Dental og oftalmologi udgifter

Ud over udgifter til lægebehandling, er visse dental og oftalmologi udgifterne dækket med midler i din HSA. Forlorne tænder, regelmæssige tænder rengøring, x-stråler, fluor behandlinger, fyldninger, seler og dental lidelser er eksempler på dental udgifter dækket af penge i din HSA. Briller, kontakter, øje kirurgi, laser øjenkirurgi og rutinemæssig øjenundersøgelser er alle oftalmologi udgifter, som du kan tilbagetrækning penge fra din HSA til at dække.

Udgifter ikke er dækket af HSA midler

Nogle udgifter, der kan betragtes som lægeudgifter af nogle anses af IRS som ikke-kvalificerede udgifter. Disse udgifter kan ikke betales med penge fra en HSA konto. Hår transplantationer, kosmetisk kirurgi, kosttilskud, vægt tab materialer og ikke-receptpligtige lægemidler er alle eksempler på udgifter, der ikke opfylder betingelserne. HSAs dækker også ikke tænder-tandblegning behandlinger, begravelsesomkostninger eller dyrlægeregninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com