Hvad er Sepia homøopati?

10/24/2011 by admin

Hvad er Sepia homøopati?

Homøopati er en alternativ medicinsk system rodfæstet i begrebet lignende lidelse eller lignende-kur-lignende. Konceptet udforsker hvordan kroppen skaber forsvar eller modstand mod sygdom og sygdom ved at kroppen bruger en lignende reaktion fra en anden stimulus. Eksempel: Kinin producerer symptomer svarende til malaria hos raske mennesker, og det er nu anvendes til behandling af malaria. Homøopater bruger kraftigt fortyndet urter, mineraler og insekt ekstrakt formler, kaldet retsmidler, for at provokere symptomer i et sundt legeme. Homøopatiske midler er baseret på princippet om, at naturlægemidler bevarer biologisk aktivitet efter at være blevet blandet kraftigt, og fortyndet et antal gange.

Historie

Aristoteles bruges navnet Sepia til at beskrive de indre skelet af en type af blæksprutter kendt som en blæksprutte. Sepia er slægt med ca. 150 arter af tiarmet blæksprutte. Denne blæksprutter klasse omfatter blæksprutte, nautilus og blæksprutte. Sepia er faktisk en form for meget intelligent, hvirvelløse mollusk, der skubber en dyb-brun ink når konfronteret eller overrasket. Dette giver mulighed for tiarmet blæksprutte til at flygte.

Typer

Sepia homøopati henviser til to forskellige koncepter. Sepia som en fysisk og psykisk tilstand og som et middel. Tilstanden af Sepia bemærker klient fra en repræsentations synspunkt, næsten en legemliggørelse af arten af Sepia.

Tilstand af Sepia

En person, generelt en kvinde, kan præsentere karakteristika eller symptomer på Sepia. Disse omfatter: høj aktivitet niveauer, foretrækker at bevæge sig, gøre og dans undtagen når konfronteret, hvornår de vil præsentere sig selv som helt stadig eller de vil trække kraftigt. De kan lide deres personlige rum til den grad, at andre kan finde dem anti-sociale. De er uafhængige af natur og kan ikke lide at blive kantet eller forpligtet af andre. De er ofte tvangspræget om renlighed. De er undertiden ligeglade med deres børn og ægtefæller. De er kreative, åndelige og intuitiv, med en høj grad af selvbevidsthed. De er irritabel, korte hærdet, usikker, med en lav sexlyst og de føler ofte trætte. De har vanskeligheder med sympati. Andre finder dem maskuline, kold, hårdt eller svært. De ofte føler kølet og er følsomme over for manglende måltider, samleje, nærmer sig storme, nærmer sig menstruation og graviditet.

Sepia som et middel

Sepia, henviser som en homøopatiske middel, til et præparat fremstillet af blæk af en blæksprutte, normalt fanges fra Middelhavet, Tasmanien og New Zealand. Blækket er høstet og tørret før er triturated, eller jorden til et fint pulver med laktose at producere en grundtinkturen. En tinktur er den løsning, der er fremstillet ved udblødning og lagt i blød materialer i alkohol.

Symptomer

Sepia homøopatiske middel bruges ofte til behandling: de fleste symptomer forbundet med menstruationscyklus herunder præmenstruelle stress, periode smerter, samleje ubehag, træthed, fordøjelsesbesvær, hedeture, feber, hovedpine, hyppig trang til at tisse, udflåd, trøske, øjet decharge, chill, kolde, candida, smertende tilbage, gas, åreknuder, svedtendens og misfarvet, kløende hud;

Advarsel

Klienter skal ikke selv ordinere homøopatiske midler. Homøopater er uddannet i homøopati og diagnose. Anbefalinger af retsmidler gå ud over anvendelsesområdet for denne artikel. Folk under pleje af læger eller dem, der tager receptpligtig medicin bør informere alle udøvere af andre medikamenter, narkotika, urter, kosttilskud og ernæringsmæssige valg at forhindre uønskede vekselvirkninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com