Procedurer for en håndled sene udgivelse

11/09/2011 by admin

Procedurer for en håndled sene udgivelse

Håndleddet har flere sener lukket i skeder, der kører under stramme bands og i forskellige rum. Sener kan svulme op og blive betændt med daglig brug. Hævelse forårsager faldt værelse for sener at glide inden for deres skeder og rum. Kirurger udfører en håndled sene udgivelse for at give mere plads til de betændte sener til at glide. Den mest almindelige type af håndled sene udgivelse er at behandle De Quervain senebetændelse. Andre Håndled tendonitis skader kan opstå i håndleddet extensors, extensor pollicis longus og extensor digiti minimi, men disse er langt mindre udbredt, ifølge Sports skade Bulletin.

Anatomi

De Quervain frigivelse er når skeder i den første segment af håndleddet åbnes kirurgisk. Det første rum indeholder bortføreren pollicis longus og extensor pollicis brevis sener, ifølge Wheeless Online. Disse sener løber langs den ydre side af tommelfingeren og håndleddet og kan blive betændt af repetitive hånd eller håndleddet bevægelse.

Håndled extensor senerne løber langs bagsiden af hånd og håndled og kan også blive betændt med gentagne bevægelse.

Symptomer

Den primære symptom på De Quervain senebetændelse er smerte ved tommelfinger siden af håndleddet, der er værre, når gribe et objekt eller vrid i håndleddet, ifølge American Academy of ortopædisk Surgeons. Hævelse eller følelsesløshed over bagsiden af tommel- og pegefinger kan også forekomme.

Den primære symptom på håndleddet extensor senebetændelse er smerter bag på hånd og håndled, der er værre når håndleddet udvider.

Kirurgi

Kirurgi for De Quervain syndrom indebærer, at lave et lille snit i bunden af tommelfingeren over den udvendige side af håndleddet at få adgang til det første segment af håndleddet. Seneskeden omslutter de to sener er åbnet. Senen underkjoler i rummet er skåret til at tillade sener til at glide lettere. Indsnittet er lukket med suturer. En bandage er normalt bæres i to uger til at immobilisere håndleddet.

Kirurgi for håndled extensor senebetændelse indebærer et snit på bagsiden af håndleddet at åbne senen skeder til extensor senerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com