Hvad er Anger Management teknikker for mennesker med Depression?

10/21/2011 by admin

Hvad er Anger Management teknikker for mennesker med Depression?

Mennesker, der lider af depression ofte har problemer med at sove eller opholder sig vågen. De oplever et fald i spændingen over tidligere nydt aktiviteter. De vil føle sig trist og ved ikke hvorfor. Disse symptomer kan føre til frustration og vrede. Depression ramte kan vedtage teknikker til håndtering af deres vrede, mens de får behandling for deres andre symptomer.

Motion

Pasning af dit sind kan undertiden indebære at tage sig af din krop. Daglige kraftig Motion øger din puls og giver en dosis af serotonin til at blive frigivet fra din hjerne. Serotonin er et kemikalie, der indeholder en "lykkelig" svar. Aerob motion fungerer som en mindre antidepressiv for du sind. På samme tid giver kaste dig selv i en træning en sund afsætningsmulighed for aggression. Når du finder din vrede niveau begynder at stige, sætte skoene på og gå til en rask gåtur. Denne handling alene kan lindre symptomer på depression og lindre spændinger, der medfører vrede.

Fører en dagbog

Undertiden kan følelser af depression forårsage du føler dig frustreret, når andre ikke forstår, hvad det er der generer dig. Du kan høre venner eller slægtninge fortæller dig at "slappe af" eller "Bare komme over det.." Disse løsninger give lidt trøst. Når hjernen lider af en kemisk ubalance, kan det føles umuligt til at tænde/slukke følelser. Denne manglende kendskab kan føre til følelser af vrede så godt. Når du kommer til det punkt, hvor du ikke føler sig forstået og er vred, prøve at skrive om det i en kladde. Notere hvad der skete, hvordan du føler, og hvorfor. Ofte bare at få ordene ud, om en løsning er fastsat eller ej, lindre hjælper direkte vrede og irritation i øjeblikket.

Giv dig selv en Time-out

Når et barn kaster en temperament raserianfald, viser han sin vrede i en oplagt måde. Mange forældre bruger en time-out til at afslutte et raserianfald. At sætte et barn i timeout betyder at tage ham ud af situationen og placere ham i et roligt sted hvor han kan tænke over sine handlinger. Denne teknik kan arbejde for en voksen også. Hvis du føler, du er begyndt at handle ud af vrede, trække dig ud af situationen og sidde i et roligt sted i et stykke tid. Tænk på hvad der er sket og hvad kunne være en mere hensigtsmæssig måde at håndtere det end at blive vred. Mange gange, kan at tage et øjeblik at tænke før du handler gøre hele forskellen i verden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com