Hygiejne aktiviteter for børn

09/29/2011 by admin

Hvis du ønsker dine børn til at føre en sund livsstil, du har brug at vise dem måden at gøre det. Du kan modellere korrekt opførsel, spisevaner og træningsøvelser. Du kan tilmelde dem i sport eller fitnessklasser. Og du kan også lære dem om personlig hygiejne med et par enkle og sjove aktiviteter, der fremmer en levetid på hygiejnisk sundhed.

Vask dine hænder

Når børnene vasker deres hænder, springe de ofte flere vigtige skridt; i virkeligheden, kan det forårsage du at undre sig, hvis de fjernede enhver bakterier på alle. Lære børn, at når de vasker deres hænder, de bør altid bruge sæbe og vand, og holde deres hænder i kontakt med sæbe i lang tid. For at lære dette, har børn synge en sang, mens de krat. Dette vil holde dem soaping længe nok til at dræbe bakterier på hænderne.Har børn våd deres hænder og derefter slukke for vandhanen. Dernæst bør de gnide nogle sæbe i deres håndflader og begynder at synge. De kan synge enten alfabet-sang eller "Happy Birthday" sang. Når sangen er slut, er det okay at tænde vandhanen og skylle sæben.

Børst dine tænder

Tandbørstning kan være en sjov aktivitet for børn, der nyder farverige tandpasta og karakter-dækket tandbørster. Men med alle den tegneserie kommercialisme, du kan være urolig, at deres tænder ikke er virkelig at få rene. Hjælpe børn med at lære om oral hygiejne ved at vise dem den rigtige måde at børste deres tænder.Start ved at vise børnene, hvordan man kan sætte en lille mængde (ært bold) af tandpasta på deres pensler. Derefter bør de våd pensel og begynde børstning. Du kan bruge en køkken timer for at lære dem, hvor længe deres tandbørstning bør tage; markere timeren med en permanent markør for to minutter, så børnene vil vide, hvornår det er okay at stoppe. Eller du kan blot vise dem et ur og fortælle dem, at anden hånden har at gå hele vejen rundt to gange før de kan stoppe børstning.Du kan købe tandbørster med indbygget blinkende lys til at hjælpe med denne proces. Barnet skubber en knap på tandbørste og det blinker. Når lyset går, kan de stoppe børstning og skyl. Du kan også købe speciel mundskyl, der vil vise børnene hvor deres plaque oprustning er placeret, så de vil se, hvor effektive deres børstning virkelig var.

Andre tips, hygiejne

Du kan gøre et spil eller sjov aktivitet af andre hygiejne hverv, så godt. En ansporende diagram på papir og give dit barn klistermærker for at opretholde god hygiejne. Give dem sæbe i sjove figurer eller sudsy boble bad i badekarret til at tilskynde til grundig rengøring. Lære dem at hoste eller nyse i et farverigt tørklæde i stedet for deres håndflader. God hygiejne vil være lige rundt om hjørnet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com