Hvordan man kan reducere Perfusion komplikationer

09/14/2011 by admin

Perfusion definerer den proces, hvorigennem næringsstoffer og ilt er leveret til forskellige organer i kroppen via blod. Noget, der reducerer eller hindrer strømmen af blod gennem kroppen kan føre til underperfusion eller hypoperfusion af væv i kroppen og føre til kredsløbs stød og andre komplikationer såsom død af væv, hjerteanfald eller død. At reducere perfusion komplikationer indebærer håndteringen forhold, der har evnen til at påvirke strømmen af blod gennem kroppen.

Instruktioner

• Undgå opholder sig immobile i længere tid. Immobilitet involverer siddende, stående eller liggende på ét sted i lange perioder kan føre til dannelsen af blodpropper i benene. Disse blodpropper kan rejse til forskellige områder af kroppen og blokere arterierne, der leverer blod til organer som hjerte. Denne blokering forhindrer perfusion af organer. Foretage hyppige holdning ændringer, gang og udøve dine lemmer, når du er immobil at forhindre perfusion komplikationer relateret til tilstopning af blodkar.

• Tage alle medicin ordineret til at forbedre væv perfusion. Medicin såsom digoxin og antikoagulanter er indiceret til forebyggelse af perfusion komplikationer. Digoxin hjælper hjertet til at være en effektiv pumpe og øge blodforsyningen til kroppen. Antikoagulanter forhindre dannelsen af blodpropper, som kan forårsage perfusion komplikationer. Tage disse og alle andre medikamenter som foreskrevet.

• Undgå aktiviteter, der kan forårsage dehydrering, diarré, opkastning eller overdreven blødning. Tab af væsker eller blod fra kroppen gennem nogen af disse processer kan reducere mængden af blod, du har i din krop. En reduktion i blodvolumen fører til underperfusion eller hypoperfusion af væv og organer. Ophold hydreret ved at drikke 2.000 til 3.000 ml vand om dagen. Indberette tilfælde af foruroligende diarré og opkastning til en sundhedspleje udbyder og søge akut lægehjælp i tilfælde af overdreven blødning.

• Undgå at bære prekære tøj. Tøj, der er for stramme kan afskære cirkulationen af blod fra den ene del af kroppen til en anden. Ikke krydse dine ben alt for ofte, det hæmmer cirkulationen af blod til og fra din nedre lemmer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com