Forskellen mellem Zylotrim & Lipozene

10/15/2011 by admin

Forskellen mellem Zylotrim & Lipozene

At tabe sig synes at blive umuligt for mange mennesker. Blandt de mange mærker af produkter skabt for at hjælpe de mennesker, der tænder til et supplement i deres bestræbelser på at tabe sig er Zylotrim og Lipozene.

Zylotrim

Af ingredienserne i Zylotrim er kun to kendt, ifølge hjemmesiden DietSpotlight. De er latinamerikanske yams og den aktive ingrediens 3-acetyl-7-oxo-dehydroepiandrosterone. Meget andet vides om resten af ingredienserne. Produktwebstedet erklære, at kost piller er 100% naturlige. Zylotrim lover at hjælpe folk tabe sig, når de er slankekure og motion.

Lipozene

Lipozene indeholder en vigtig ingrediens kaldet glucomannan, som har bevist, at lavere blod lipidniveauer samt LDL kolesterol og blodsukker niveauer. At tage en multivitamin er vigtig, når du tager Lipozene, som det kan blokere visse næringsstoffer fra at blive absorberet af kroppen. Lipozene lover at hjælpe folk tabe sig med meget lille indsats.

Zylotrim vs Lipozene

Både Lipozene og Zylotrim er lavet af fedme Research Institute, en virksomhed, der har været under beskydning fra Federal Trade Commission i forbindelse med påstande om at gøre falske påstande. Lipozene indeholder glucomannon, som ikke er blevet godkendt af Federal Drug Administration. Hverken kost pille er blevet godkendt af FDA. Begge slankepiller koste omkring $30,00 pr. flaske.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com