Træthed kost

10/10/2011 by admin

Dagens hurtige tempo, aktivitet-fyldt livsstil mere end blot udfordre vores evne til at oprette og administrere tidsplaner. De skaber følelser af træthed ikke gå væk selv efter en god nats søvn. Træthed gør mere end os lyst til zombier; Det øger sundhedsrisici og gør os mere tilbøjelige til at miste koncentrationen imens vigtige opgaver. Overvinde træthed ved at foretage ændringer i hvad du spiser og hvordan du spiser. Tilføje en multivitamin for en energi, øge program sikker på at holde træthed på afstand.

Træthed

Vi pakning flere opgaver i vores liv end nogensinde før. Arbejde og familiemæssige forpligtelser kræver størstedelen af vores tid. Når du tilføjer somme aktiviteter for børnene, frivilligt arbejde, kirke eller andre organisatoriske forpligtelser, 24 timer er bare ikke nok. Ifølge en forskning undersøgelse foretaget af HealthFocus International, rapporteret 45 procent af de adspurgte følelse træt.

En artikel i Environmental ernæring rapporter personer lider af træthed er mere tilbøjelige til at tage på i vægt, har søvnforstyrrelser, depression, højere niveauer af stress og et svækket immunsystem. Træthed forstyrrer evnen til at fokusere på en opgave, at gøre betingelsen skade den person, der oplever symptomerne, og andre.

Kost

Give din krop med en lind strøm af energi ved at spise regelmæssigt i løbet af dagen. Spise fem eller seks mindre måltider er at foretrække at spise tre store måltider. Måltiderne kan være udtænkt af tre sunde måltider og to sunde snacks. Aldrig springe morgenmad.

Ændre din kost kan have en umiddelbar virkning på energi niveauer. Måltider, der er høje i komplekse kulhydrater, fiber og magert protein giver en konsistent levering af energi uden pludselige dråber høje sukker fødevarer årsag. Skabe sunde måltider, der består af friske frugter, rå eller dampede grøntsager, fuldkorn, fisk og magert kød. For snacks, gnaske på friske frugter, hele korn crackers og fedtfattig ost eller en håndfuld nødder. Afbalancerede måltider fylde dig og lindre pludselige mad cravings mellem måltider. Undgå fødevarer, der er højt raffinerede kulhydrater, sukker og fedt.

Hold din krop hydreret for at hjælpe afværge pludselige fald i energi. Drikke masser af vand har en række fordele. Ifølge en undersøgelse foretaget på University of Utah, vand øger stofskiftet og hjælper med at forhindre fald i energi-niveauer.

Kosttilskud

Organer, der er godt ernæret med vitaminer og mineraler funktion bedre end organer, der næringsstof berøvet. Sikre at du får det korrekte antal næringsstoffer ved at tilføje vitamintilskud til din kost. Coenzym 10, Vitamin B6, Vitamin B12, thiamin, niacin og folinsyre, carnitin, kreatin, phenylalanin og tyrosin holde dig energisk og hjælper din krop fungerer mere effektivt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com