Hvordan at slippe af med fedt årer

10/01/2011 by admin

Hvordan at slippe af med fedt årer

Fedt venerne er udvidede blodkar, almindeligvis kaldes åreknuder. De er normalt placeret på benene og synes snoet, lilla og svulmende. Udvidede vener er forårsaget af ældning, graviditet og stående i lange perioder. Flere behandlinger er til rådighed til at slippe af med fedt årer.

Instruktioner

• Slid kompressionsstrømper. Du kan købe dem hos din lokale apotek eller medicinsk-forsyning center. Du bør bære dem hele dagen. Kompressionsstrømper komprimere venerne i benene, fremme bedre blodgennemstrømning, som medvirker til at nedsætte forekomsten af fedt årer.

• Tal med din læge om scleroserende. I denne procedure tilfører lægen en løsning i den åreknuder vene, som lukker off venen. Vener fade inden for to til tre uger efter injektionen.

• Drøfte med din læge hvis du ville være en god kandidat til laserkirurgi. Byger af high-powered lys er rettet op på den udvidede vene. Proceduren er non-invasiv og er udført i en ambulant. Vener fade og forsvinde inden for to til fire uger efter behandling.

• Spørg din læge om vein stripping. Du ligger på et bord, som din læge gør flere små snit i fedt venen. Venen er derefter trukket og fjernet fra benet. Omsætning er ikke en bekymring, som vener dybt inde i benet tage for den fjernede vene. Vein stripping er udført på en ambulant.

Tips & advarsler

  • Motion og flytte benene mere. Det øger cirkulation i benene, mindske risikoen for fedt årer. Ophøje ben et par gange om dagen til at hjælpe med omsætning. Undgå siddende eller stående i lange perioder ved at tage korte pauser hver time, hvis det er muligt. Gå eller strække benene i fem minutter i pauserne. Spise en lav-natrium kost for at reducere risikoen for at fastholde væske, der hæmmer omsætning.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com