Hvorfor folk bader i Espom Salt?

09/08/2011 by admin

Hvorfor folk bader i Espom Salt?

Epsom salt er et naturligt forekommende mineral sammensat af sulfater og magnesium, som er opkaldt efter en saltvand foråret på Epsom i England. Det har været brugt i mange år som et naturligt middel mod mange lidelser fra muskelsmerter til infektion. Mange mennesker stadig regelmæssigt sættetid i Epsom salt bad og med god grund: det anslås, at magnesium i Epsom salt spiller en vigtig rolle i reguleringen af kroppens naturlige produktion af over 325 enzymer, samtidig med at reducere stress, smerter og betændelse.

Giver Magnesium

National Academy of Sciences, at de fleste amerikanere er mangelfuld i magnesium. I virkeligheden, ifølge Melissa Breyer, ledende redaktør af "Sunde & Green Living for Planet Green," har de fleste mennesker fem gange mere calcium end magnesium i deres organer, når de rette forhold af mineralerne er 2 til 1. Mens en magnesium supplement kan virke som en let fix, viser undersøgelser, at mineralet ikke optimalt optages via mave-tarmkanalen. Dette gør Epsom salt bad ideelle: kroppen let absorberer den salt magnesium gennem huden, efterfyldning dets stores blidt og naturligt.

Lindrer muskelsmerter og ømhed

Magnesium i Epsom salt hjælper også til at afhjælpe muskel og ledsmerter og ømhed. Ifølge webstedet Epsom Salt Rådet reducerer det inflammation og ømhed, hvilket gør det gavnlige mens inddrive fra skader eller anstrengende træning. For at lindre muskelømhed, Tilføj 2 kopper Epsom salt til din badevandet og blød i 12 minutter mindst tre gange ugentlig.

Fjerner giftstoffer

Sulfater i Epsom salt hjælper flush tungmetaller og toksiner fra hudceller, hjælper kroppen til at eliminere dem. Huden er meget porøse og tilføje mineraler som Epsom salt til din badevandet forårsager salt til at blive trukket ud af kroppen gennem huden, sammen med skadelige giftstoffer. Denne proces kaldes omvendt osmose, og er meget gavnligt for dit helbred. For en ugentlig detox, Tilføj 2 kopper Epsom salt til din varme badevandet og blød i mindst 10 minutter.

Slapper af og lindrer Stress

Epsom salt bad også hjælpe slappe af dig mentalt og lindre stress. Optagelsen af magnesium og sulfater balance og kontrollere kroppens produktion af adrenalin, en stress-fremkaldende hormon. Magnesium er også nødvendigt for kroppen til at producere tilstrækkelige mængder af serotonin, en humør-styrke og stressreducerende hormon, der gør os føler sig glad og afslappet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com