Løbehjul til ældre

04/14/2012 by admin

Løbehjul til ældre

Ældre folk, der plejede at være helt afhængig af andre har en ny leasingkontrakt om liv--- eller i det mindste få udendørs---med hjælp af scooter. Fås i en bred vifte af stilarter, farver, vægte og batteri kapacitet, løbehjul til ældre har været en Guds gave til mange. Flere faktorer skal gå til at vælge en scooter, der passer til en bestemt person, og scooter bør aldrig bruges, medmindre føreren er fuldt fortrolig med det..

Typer

Løbehjul til ældre kan køre på gas eller el, med de sidstnævnte er langt renere og lettere at bruge. De løbe et genopladeligt batteri, der kan blot sættes i stikkontakten når den ikke er i brug. Scootere kommer med enten tre eller fire hjul, med førstnævnte er mindre og mere letvægts men den sidstnævnte tilbyder øget stabilitet. Folk skal forvente at betale mindst 700 dollar og op til $4.000 eller mere for en scooter, afhængigt af den type og egenskaber valgt. Løbehjul kan nogle gange købes lokalt i kørestol, køretøj eller cykel butikker, i butikker, der specialiserer sig i løbehjul eller online (Se nedenstående ressourcer).

Funktioner

Den grundlæggende struktur for scootere omfatter en rummelig plads og steder for fødder, styr og arm hviler. Mange indeholder en front kurv eller bageste lagerområde til læssede omkring dagligvarer og andre faciliteter. Afhængigt af farver og stil valgt nogle bredere grå eller stål dem ligner en kørestol mens andre, som en lys rød strømlinede stil, vises, som om de kunne gå zoomer ned en senior OL racerbane.

Overvejelser

Løbehjul til ældre er steget i popularitet, har de også faldt i pris. Nogle ældre folk kan muligvis også have deres forsikring carrier eller Medicare betale for en del af omkostningerne. Regelmæssig vedligeholdelse er også et must, da følger færdselsreglerne eller fortovet. De fleste områder vil tillade mobilitet scootere på fortovet, men byen koder skal være kontrolleret at være sikker. Også give rigelig plads til andre fodgængere, kæledyr og scootere.

Misforståelser

Ikke hver ældre person vil finde, at en scooter er det rigtige valg. Ride rundt i en scooter tager en masse koordination, motorik og vision. Det tager også nogle praksis. Ud over at tage en prøvetur på flere modeller før du køber en bør ny scooter ejere praksis ridning i ledige parkeringspladser eller andre områder indtil de er fuldt komfortabel manøvrering og ridning enheden.

Fordele

Fordelene ved løbehjul til ældre er enorme. De giver hurtig og nem transport, så folk, der havde meget begrænset mobilitet en chance for at komme ud og gøre ting. Da scootere kører på gas eller elektricitet, har ældre mennesker ikke længere at kæmpe med at skubbe deres egen kørestole på ujævnt terræn. Heller har ikke til at stole på en anden til at skubbe dem eller udføre opgaver og ærinder de kan nu udføre selv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com