Hvor ofte skal jeg bruge en garvning seng?

10/14/2012 by admin

Hvor ofte skal jeg bruge en garvning seng?

Når det ikke er muligt at gå til stranden og få den gyldne tan ønskede desperat, en garvning seng er den næste bedste ting at solens stråler. Solarier er imidlertid ikke risikofrit, især hvis den person, garvning overstiger den anbefalede mængde af tid. De fleste solarier producere mindre ultraviolet UVB stråler end direkte sollys gør men da strålerne er stærkt koncentreret, risikoen for solskoldning øges inden for en kortere periode. Food and Drug Administration (FDA) kræver at alle solarier sende en synlig mærkning, hvori de bed anbefalede eksponering gange.

Instruktioner

• Kig efter den anbefalede eksponering tidsplan på forsiden af garvning seng. Denne mærkat skal være let synlige og burde liste det maksimale beløb for eksponering for denne specifikke bed, afhængigt af styrken af lamper inde. Det bør også nævne en certificering nummer. Alle kommercielle solarier er inspiceret individuelt og certificeret.

• Start med en meget kort tid og øge din garvning eksponering, så din hud bliver vant til garvning seng. Som din hud tilpasser sig garvning stråler, melanin produktionen i din krop øges og med gentagen eksponering, bliver det mørkere og dermed det øger din hudcelle modstand til brænding. En tan er kroppens måde at beskytte dig mod solen.

• Begynde en garvning regime ved hjælp af en garvning seng for cirka 5 minutter, tre gange om ugen, hvis din hud er fair. Hvis du allerede har en delvis tan, kan du øge tid af et par minutter. Justere dette starttidspunkt, hvis sengen er høj-drevne. De fleste hjem solarier er sikrere og du kan tan længere uden at risikere skader i huden.

• Øge din garvning tid, gradvist, op til maksimalt noteret på anbefalet eksponering tidsplan decal hvis du oplever ingen brændende eller irritation over en periode på to eller tre uger. Ændring af din hud tone og du kan tilbringe mere tid i sengen. Hvis du oplever nogen smerte eller rødme, reducere eksponeringstid, og vente et par uger før stiger det igen.

• Bære en garvning mærkat i en diskret område på din krop til at fastslå omfanget af din tan. Find disse klistermærker i garvning værelse eller spørge ledsager til en. Placer et nyt i det samme sted, hver gang du tan og holde styr på dine fremskridt.

• Reducere din garvning sessioner når du nå niveau af tan du indkvartering. På dette tidspunkt, kan du vedligeholde din solbrændthed ved at besøge garvning booth, når en uge, men du ikke behøver reducere minutter du tilbringe i garvning seng.

Tips & advarsler

  • Bruge garvning seng lotion rigeligt for at forebygge over tørring af din hud og tidlig rynker.
  • Garvning, i en seng eller under solen, er forbundet med en øget risiko for hudkræft så tan i moderation. Altid bære beskyttelsesbriller, når du bruger en garvning seng.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com