Naturlige måder at helbrede sygdomme i kranspulsåren

09/17/2010 by admin

Koronararteriesygdom er en sygdom plager de bløde indvendige foring af arterierne, der leverer blod til hjertet. Normalt udvikler sig langsomt over tid, kan koronar arteriesygdom ændres, arresteret, og endda vendt ved at foretage ændringer i livsstil og kost ændringer, der er noninvasive og ikke-farmakologiske.

Regelmæssig hjerte-kar-motion

Hjørnestenen i en naturlig eller holistisk tilgang mod hærdning koronararteriesygdom er virksomhed af en regelmæssig hjerte-kar-øvelse regime. Hjerte-kar-motion tilbyder utallige hjerte-beskytter fordele og har vist sig for at hjælpe med at stabilisere og vende koronararteriesygdom. Engagere sig i regelmæssig, moderat hjerte-kar-motion (mindst 3 - 4 gange om ugen) styrker hjertet og åndedrætsorganerne, hæver niveauet af gode HDL-kolesterol i blodet, som hjælper med at holde kranspulsårerne rent, og hjælper med at sænke blodtrykket, hvilket fremmer sundhed og helbredelse i kranspulsårerne beskadiget af koronar arteriesygdom.

Rygestop

Rygning er yderst giftige og skadelige for sundhed og funktion af hjerte- og kredsløbssygdomme. De giftige kemikalier i cigaretrøg, især kulilte, tjære og nikotin, forårsage koronararterier til krampe, fremmer blodets koagulation og reducere effektiviteten og styrken af hjertet og lungerne, som alle kan hjælpe forårsage og fremme koronararteriesygdom. Rygestop, på den anden side fører til store forbedringer i sundhed og funktion en hjerte- og kredsløbssygdomme beskadiget af år af rygning og kan hjælpe anholdelse, og vende progressionen af koronar arteriesygdom.

Vægttab

Svær overvægt er en stor risikofaktor for udvikling af og progressionen af koronar arteriesygdom. Overdreven kropsvægt fører til insulinresistens og forhøjede blodsukker, som begge yderst skadelige for sundheden af kranspulsårerne. Hos personer med etableret koronar arteriesygdom øge forhøjede blodsukker og insulinresistens sandsynligheden for, at koronararteriesygdom vil fremskridt. Ved at tabe overskydende kropsvægt, reduceres blodsukker og insulinfølsomhed øget, begge som fører til en sundere koronar kredsløbssygdomme flow og en mere effektiv hjertet og kredsløbet, som kan udmønte sig i en regression af koronar arteriesygdom.

Reducere kolesterolniveauer

Forhøjet kolesteroltal er en stor risikofaktor for udvikling af og progressionen af koronar arteriesygdom. Overdreven kolesterolindholdet i blodet reducere effektiviteten af blodet strømmer gennem kranspulsårerne og øger risikoen for farlige blodpropper dannes på indersiden af kranspulsårerne, en tilstand, der kan forårsage dødelige hjerteanfald. Ved at reducere kolesteroltallet, normalt opnås gennem en kombination af kost og motion, men også med bistand fra forskellige reduktion af kolesterol medicin, koronar omsætning kan være langt bedre og progressionen af koronar arteriesygdom standset og endda vendt.

Kontrollere blodsukkeret

Blodsukkeret spiller en stor rolle i udviklingen af koronar arteriesygdom. Overdreven blodsukker er stærkt ætsende og skadeligt for de glatte indvendige foringer af kranspulsårerne. Forhøjede blodsukker over tid er involveret i dannelsen af små bristninger og pauser i foring af kranspulsårerne, som begge kan øge risikoen for dødelige blodpropper i kranspulsårerne. Ved at mindske og fastholde blodsukkeret, sundhed af kranspulsårerne er forbedret, hvilket svarer til et omslag i graden af koronar arteriesygdom og dens skader på kranspulsårerne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com