Medicare tillægget støtteberettigelse Guide

11/06/2012 by admin

Medicare tillægget støtteberettigelse Guide

Når de bliver 65, de fleste amerikanere tilmelde sig i Medicare for deres sygeforsikring. Medicare dækker ikke alle sundhedspleje behov, selv om, og nogle modtagere vælger at tilmelde sig en Medicare tillægget eller Medigap, planlægger at dække tjenester, som Medicare ikke betale for. Medicare tillægget planer sælges af uafhængige forsikringsselskaber, og du skal opfylde visse betingelser for støtteberettigelse til at tilmelde dig.

Åben tilmelding frist

Du er berettiget til at tilmelde sig i Medicare begynder tre måneder før du tur 65, og fire måneder efter din fødselsdag, så længe du tilmelder dig i Medicare del B. I denne periode, åben tilmelding, kan du tilmelde dig i enhver Medigap plan, du vælger, og forsikringsselskabet ikke kan slå dig hvis du har helbredsproblemer eller opkræve dig en højere præmie end raske mennesker. Hvis du udskyde tilmelding til Medicare delB, fordi du har dækning gennem en arbejdsgiver sundhedsplan, begynder din åben tilmelding frist når du tilmelder dig i delB, selv om du er over 65 år.

Garanteret spørgsmålet Medicare Supplements

Selvom du kan teknisk tilmelde i en Medigap politik når som helst efter du tænder 65 og tilmelde dig i Medicare delB, hvis du tilmelder dig i en Medicare tillægget politik uden for perioden åben tilmelding, kan forsikringsselskaber bruge medicinsk afsætningsgaranti for at bestemme, om at sælge dig politikken. Du kan have til at besvare spørgsmål om dit helbred eller besøge en læge for en fysisk før du kan ansøge om dækning, og forsikringsselskabet kan afvise din ansøgning eller afgift mere baseret på dit helbred. Derfor, det er i din bedste interesse at tilmelde sig en Medicare tillægget så snart du er berettiget.

Købe Medigap ydersiden af åben tilmelding

I nogle tilfælde kan du købe en Medicare tillægget politik uden for din åben tilmelding frist og ikke behøver at gennemgå medicinsk afsætningsgaranti. Hvis du har sygeforsikring eller COBRA ud over Medicare, og denne dækning slutter, kan du købe Medigap for 63 efter at dækning slutter. Desuden, hvis dit Medigap forsikringspolice går konkurs, dækningen slutter uden skyld i din egen eller du blev vildledt af en virksomhed eller en agent, kan du skifte politikker.

Medicare fordel og Medicare tillægget planer

Hvis du er indskrevet på en Medicare fordel plan og vil skifte til en Medicare tillægget, i nogle særlige omstændigheder kan du gøre det uden afsætningsgaranti. Hvis din Medicare fordel planen forlader Medicare eller dit område, eller hvis du flytter, har du op til 63 dage til at købe en Medigap politik. Hvis du er tilmeldt i en plan om Medicare fordel da du var første er berettiget til Medicare del A, og har været i politikken for mindre end et år, kan du skifte til en Medigap plan uden straf. Du kan også skifte hvis du faldt en Medigap planlægger at tilmelde sig en Medicare fordel plan mindre end et år siden, og vil skifte tilbage. I alle disse situationer, begrænsninger og restriktioner kan findes til hvilke politikker kan du købe, og du kun har en begrænset mængde tid til at foretage ændringen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com