Hvordan til at tabe 20 Pounds i 12 uger

09/27/2012 by admin

For at tabe 20 lb. i 12 uger, du har brug at tabe lidt over 1,6 lb. om ugen. Dette er et sundt vægttab, især hvis du allerede er temmelig tung. Hvis du vejer 150, vil det blive sværere at tabe så meget end hvis du vejer 250. Dette er ikke til at sige det er umuligt, selv. Det tager bare engagement og vilje til at reducere kalorier, spise den rigtige mad, og motionerer regelmæssigt.

Instruktioner

• Beregne hvor mange kalorier du spiser på en gennemsnitlig dag. Den bedste måde at gøre dette er ved at skrive ned alt hvad du spiser og drikker over en uge eller mere, derefter finde et gennemsnit fra dit sæt tal.

• Oprette en kalorie underskud på mellem 500 og 1.000. Dette kan være gennem kost og motion; skære så mange kalorier fra din diæt alene vil sandsynligvis forlade dig sulten, mens de udøvede nok til at brænde dette meget vil sandsynligvis efterlade dig udmattet. Dette er grunden til at kombinere to.

Hvis du opretter et underskud på 1.000 hver dag, vil du miste 24 lb., mens hvis din daglige underskud er 500, vil du miste 12 lb. Det er derfor, du skal prøve at finde et sted i mellem.

• Tale med en personlig træner om en modstand træningsprogram. Styrketræning (eller vægtløftning) nedbryder dine muskler, og din krop har brug at aflede kalorier til at bygge dem op igen. Dette vil fremskynde dit stofskifte og gøre kroppen mere effektivt ved brænding kalorier, når du udfører andre aktiviteter, som ser TV eller at få mail; disse kalorier vil gå mod din 20-lb. mål.

• Motion mindst 30 minutter om dagen, uanset om det er en rask gåtur, en løbetur eller din vægt træning regime. Den mest effektive form for motion for fedt tab, dog er intervaltræning, hvor du arbejder så hårdt, som du kan for en kort periode, så arbejde mindre hårdt for en kort periode og Gentag denne rutine for omkring 20 minutter. Ligesom vægttræning, dette fremskynder dit stofskifte og brænder en masse kalorier.

• Reducere simple kulhydrater i din kost, der kommer fra ting som hvidt brød, sukkerholdige drikkevarer og alkohol. Erstatte hvidt brød, pasta og ris med forskelliger brun, hele korn og eliminere sukkerholdige drikkevarer og alkohol. Din krop er mere effektiv til behandling af komplekse kulhydrater fra hele korn kulhydrater, og kan gøre "mere med mindre," så du føler dig mere fuld fra færre kalorier. Færre kalorier betyder vægttab.

• Fjerne fastfood og forarbejdet, pre-made måltider fra din kost, da disse er høj i Usunde fedtstoffer din krop vil gemme stedet bruge. De er også omvendte af de komplekse kulhydrater – du ikke vil føle så fuld efter at have spist fødevarer som dette, selv om de har en masse kalorier.

• Reducere din portionsstørrelser til at skabe kalorieindhold underskuddet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com