Hvordan virker Detrol arbejde?

03/26/2013 by admin

Hvordan virker Detrol arbejde?

Symptomer

Detrol er varemærket for en receptpligtig medicin kaldet tolterodine tartrat. Det fungerer ved at lindre symptomerne på en overaktiv blære. Typisk, disse symptomer kan være behov for at urinere mere end otte gange i en 24-timers periode, pludselige og ofte nødvendigt at tømme blæren, og utilsigtet udsivning af urin mellem badeværelse besøg. Alle disse symptomer er forårsaget af hyppig eller ukontrollerede sammentrækninger af blæren muskler. Disse sammentrækninger kan også forhindre blæren i at holde en normal mængde af urinen.

Effekter

Detrol er et antikolinergikum/antimuscarinic medicin. Det reducerer en patients symptomer ved at afslappe blæren muskler. Dette gøres ved at blokere muskarine receptorer i blæren, som reducerer sammentrækninger. Patienter, der tager Detrol har ikke trang til at tisse så ofte, og risikoen for lækage ulykker bliver også reduceret. Fravær af overskydende sammentrækninger også giver dem mulighed at fjerne mere urin hver gang de besøger badeværelset.

Advarsler

Selvom Detrol er sikkert for de fleste patienter, eMedTV advarer om, at det kan give problemer for folk med visse betingelser. Disse omfatter nyresygdom, nyresvigt, leverproblemer, glaukom, myasthenia gravis, arytmi, fordøjelsesproblemer og benign prostatahyperplasi. Hvis du har nogen af disse betingelser, skal du tale med din læge og følge hans råd om, hvorvidt du trygt kan tage denne medicin.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com