Medicinske kvaliteter af hjulkrone olie

01/31/2013 by admin

Medicinske kvaliteter af hjulkrone olie

Borago officinalis er i søgelyset for sin medicinske anvendelser samt bekymringer om dens lang tids brug. Mere skal være kendt om Hjulkrone og der er mange undersøgelser i gang. Alle dele af planten bruges: Bladene er kastet i salater og blomster anvendes som garnishes eller kandiserede for at dekorere kager. Olien presset fra frø har de rigeste ingredienser og er den mest nyttige medicinsk.

Identifikation

I haven har Hjulkrone en nydelig udseende med dens mange blå-nikker stjerneformede blomster og store, sprøde, lys grønne blade. En lejlighedsvis pink blomst kan blandes og nogle sorter producere hvide blomster. Den modne plante står omkring to til tre fod høje og koloniserer hurtigt. Almindelig Hjulkrone stammer fra Mellemøsten, spredes til Middelhavsområdet og er naturaliseret i Europa og Nordamerika. Dette er en etårig plante, der dør tilbage helt hvert år, men reseeds og vender tilbage på sin egen det følgende år. Lille brun-sort Frøene modnes sent i sæsonen og er spredt så hurtigt du kan gå glip af dem helt.

Fordele

Gamma-linolensyre, GLA er den komponent, der er ansvarlige for størstedelen af de medicinske fordele af hjulkrone olie. I virkeligheden, indeholder boragoolie de højeste mængder af denne fedtsyre i den naturlige verden. Der er mange forhold behandlet med boragoolie, men det er mest applausen forbedre symptomer på leddegigt. Det har også en positiv effekt på andre betingelser, gigt og gigt. Det hjælper ved at reducere prostaglandiner ansvarlig for smerter og hævelse i store samlinger. Hjulkrone olie har længe været kendt for dens positive virkninger på den kvindelige reproduktive system af balance hormoner. Det påvirker især progesteron, så det hjælper lindre symptomerne på PMS, overgangsalderen og endometriose. Hjulkrone olie bruges udvortes til hudsygdomme som eksem og psoriasis, men der synes at være flere kontroverser over om det blot lindrer som en olie eller rent faktisk virker medicinsk.

Advarsel

Hjulkrone-planten indeholder også en negativ alkaloid pyrrolizidine. Heldigvis indeholder frø og olie mindre end den friske blomster eller blade. Blomster og blade er spiselige, men bør spises i begrænsede mængder. Selv om alkaloid er fundet i meget lave tal i olien er bekymringen ved langtidsbrug. For meget af denne komponent kan blive giftigt for leveren. De fleste myndigheder mener, at olien er sikkert taget til 1.000 mg om dagen, men ingen langsigtede undersøgelser har gjort. Den bedste effekt mod reumatiske sygdomme er hjulkrone olie anvendt i højere terapeutiske doser så det bør anvendes under en læges tilsyn. Den sikreste boragoolie bruge vil have UPA eller pyrrolizidine gratis på etiketten. Gravide kvinder bør aldrig bruge almindelig hjulkrone olie, eftersom det kan forårsage for tidlig fødsel. Effekten af hjulkrone olie er mindsket brug med NSAID eller non-steroide anti-inflammatoriske medicin såsom Ibuprofen. Tage boragoolie med mad, da det kan forårsage fordøjelsesbesvær, oppustethed og kvalme hos nogle mennesker.

Potentielle

Selv om bekymringer for boragoolie kan væven, interesse i dens brug fortsætter med at stige. Forskning der bliver gjort for at bestemme dens virkning på en række medicinske tilstande. Et vigtigt område er oliens virkning på nerveimpulser i det menneskelige legeme. Der er håb om at boragoolie i sidste ende kan støtte patienter med multipel sklerose og Alzheimers sygdom. Der er også udokumenterede påstande om, at boragoolie kan hjælpe med at behandle diabetes, slagtilfælde, og kredsløbs sygdomme, som astma og andre former for åndedrætsbesvær. Den største forhindring er stadig muligt toksicitet i leveren, men mere gøres for at modvirke denne bivirkning.

Høst og opbevaring

Fremstillingsprocessen for en flaske af hjulkrone olie er en kedelig proces. Hver blomst udvikler fire frø, som hurtigt spredes når de tørrer. Mekaniske midler skal være på plads til at fange frø, inden de forsvinder ned i jorden. Frøene er små, så det tager en masse til at producere en ounce af olie. Frøene skal være koldpresset og aldrig opvarmes for at bevare de medicinske kvaliteter. Den færdige olie bør opbevares i en mørk glasflaske mørk køligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com