Hvordan man hjælpe teenagere stoppe med at ryge

10/05/2010 by admin

Hvordan man hjælpe teenagere stoppe med at ryge

Nogle teenagere stadig røg trods talrige reklamer og sundhed advarsler om farerne ved rygning. Grundene varierer fra gruppepres og ønsker at passe sammen med deres venner, der ryger, at ville se køligere, ældre eller mere kantede. Mens teenagere kan tro at de har fuld kontrol over deres vane og kan afslutte når som helst de vil, når de står over for udfordringen med at holde op, indser de, at de ikke kan. Selv om du kan hjælpe teenagere rygestop og tilbyde vejledning, hvis de kæmper, de skal være en til at sparke vanen til gode.

Instruktioner

• Lav en liste med din teenager og nedskrive alle grundene til at forlade. Din teenager kan være mere vellykkede, hvis han ser sit mål på papir. Nogle fordele ved at holde op omfatter forbedret sundhed og lugten af hans tøj, mere energi og flere penge at bruge på andre luksusting.

• Beregne nøjagtigt, hvor meget din teenager tilbringer på cigaretter per uge, måned eller år. Medtage dette med hendes liste over grunde til at stoppe med at ryge. Når du beregner din endelige antal, Spørg hende hvad hun kunne købe med penge, som en ny computer, telefon eller tøj.

• Markere en bestemt dato, som han gerne ville forlade. Har ham fortælle sine venner og oplyse din familie på denne dato, så han kan få støtte fra alle omkring ham.

• Hjælpe hendes undgå udløser. Lav en liste med din teenager og Bemærk alle udløsere, der forårsager hende lyst til at afhente en cigaret. Udløsere kan omfatte at være omkring venner, som ryger eller ryger ud af kedsomhed. Arbejde med din teenager og lære hende at undgå disse udløser ved at adskille sig selv fra at ven, hvis det er muligt, eller udskifte cigaretter med tyggegummi i stedet.

• Start en ny hobby. Prøv at tilmelde ham op for aktive, atletisk fritidsinteresser, som vil bidrage til at øge hans udholdenhed og energi mens du arbejder ud den overskydende vægt, der typisk kommer fra nikotin tilbagetrækning.

• Forskning nikotin substitutionsbehandling. Hvis din teenager kæmper stadig for at sparke vanen, tale med din læge om en patch eller tyggegummi, som kan erstatte nikotinen. Mængden af nikotin i disse udskiftninger falder langsomt indtil brugeren ikke længere føler behov for at ryge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com