Tips om paramedicinere

01/25/2013 by admin

Tips om paramedicinere

Medicinske nødsituationer er ofte en af de mest uhyggelige gange i livet af mennesker. Uanset om det er dig i en nødsituation, eller hvis det er en elsket, synes folk ofte ulogisk i tider med krise. Forståelse oplysninger og tips om paramedicinsk på scenen kan hjælpe dig med at forstå grundlæggende procedurer i tider med katastrofer.

Hjerte overvågning

Som hjertelidelser udgør en høj procentdel af nødsituationer, er hjerte overvågning yderst vigtig. men mange mennesker ikke forstår, hvad der sker når paramedicinere blot udfører rutinemæssig overvågningsprocedurer. Hjerte-skærme er hooked op til ofret og tillader information---herunder hjertet slår og hastigheden af beats---at flyde til skærmen. Eventuelle usædvanlige slå vil kunne være umiddelbart spottet. ECG skærme kan også bruges, som giver en 3D-billede af hjertet. Paramedicinere vil placere 12 små hvide prikker på kroppen af patienten. billedet vil derefter blive sendt til skadestuen hvor læger er i stand til at diagnosticere problemet straks.

Ilt

Hver gang en potentiel vejrtrækning spørgsmål er mistænkt, kan ilt anvendes umiddelbart. Det skal forstås af mennesker i nærheden, blot fordi ilt bruges, det ikke er en kritisk situation. Ilt kan bruges til sager som dårlig astmaanfald, brækkede ribben og kollapsede lunger---alle i et forsøg på at hjælpe patienten ånde med lethed. Ilt er normalt sendes dog en maske, normalt i liter per minut. Et værktøj kaldet "pulsoximeter" er også almindeligt anvendt til at fortælle paramedicinere om ilt count i de røde blodlegemer.

Bårer

Selvom bårer ser måske unødvendigt at den tilfældige observatør under nogle omstændigheder, er det vigtigt at indse de potentielle trusler, at paramedicinere skal planlægge. De mest udnyttede båre har hjul, fold op, at lastning og losning fra scene---samt hospital---meget let. Patienter kan ligge helt fladt eller kan sidde i en vinkel. Bestyrelserne bruges ofte på patienter til at immobilisere dem. Dette forhindrer de potentielle rygmarvsskader, at bevægelse kan forårsage.

Ankomst forberedelse

Forberedelse til ankomsten af paramedicinsk personale kan være en af de mest nyttige værktøjer for nogen fanget i en nødsituation. Det kræver meget lidt indsats og tillader paramedicinere fungere hurtigt og effektivt. Begynde med at sikre, at alle biler er fjernet fra scenen; Hvis du er i et hjem, skal du flytte alle biler fra indkørslen til at give plads til ambulancen. Hvis det er natten, tænde alle lights både indenfor og udenfor for at sikre ambulance chauffør kan få øje på scenen af en nødsituation. Du kan yderligere hjælpe situationen ved at forlade den nærmeste dør åben og rydde en sti til patienten. Ligeledes, sikre kæledyr så at de ikke interfererer med paramedicinere ved ankomsten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com