Typer af Providencia bakterier

03/17/2013 by admin

Typer af Providencia bakterier

Providencia er en slægt af gram-negative bakterier, der forårsager infektioner hos mennesker af urin og mave skrifter, ifølge eMedicine.

Den første art af Providencia blev identificeret i 1904 af Rettger, under en epidemi af fowl kolera. Nogle gange, kan Providencia bakterier forveksles med den nært beslægtede slægt Proteus og Morganella. Kun i 1951 foreslog Kauffmann navn Providencia til slægten, som en henvisning til undersøgelser udført på Brown University, i Providence, Rhode Island, ifølge eMedicine.

Som rapporteret af klinisk Mikrobiologi anmeldelser, der er fem arter i slægten Providencia: P. alcalifaciens, P. heimbachae, P. rettgeri, P. rustigianii og P. stuartii.

Providencia alcalifaciens

P. alcalifaciens er ofte relateret til gastroenteritis, der er blevet rapporteret hos både børn og voksne, ifølge eMedicine. Under en undersøgelse i 2005, blev efter et udbrud af gastroenteritis af P. alcalifaciens i to børnehaver og en high school, det konkluderet, at forekomsten af infektion var højere hos børn (53%) end voksne (36 procent), ifølge eMedicine.

Providencia heimbachae

Providencia heimbachae blev første gang beskrevet i 1986 af Muller et al., efter fundet i pingvin afføring og afbrudt bovin fosteret, ifølge Journal for klinisk Mikrobiologi. I 1999 blev P. heimbachae første gang isoleret hos mennesker er berørt af gastroenteritis.

Providencia rettgeri

Denne art er relateret til gastroenteritis, i de fleste af de rapporterede tilfælde. Ifølge en undersøgelse udført i Japan og rapporteret af Tidende for Medicinsk Mikrobiologi, lidt patienter inficeret med P. rettgeri mavesmerter og opkastning, hvilket er karakteristisk for en P. rettgeri infektion.

En anden undersøgelse rapporteret af eMedicine siger, at P. rettgeri var årsag til okulær infektioner, som conjunctivitis.

Providencia rustigianii

Providencia rustigianii var kendt som en undertype af Providencia alcalifaciens før 1983, ifølge PubMed. Sandsynligt, P. alcalifaciens, denne art er lige så relateret til gastroenteritis og andre infektioner i fordøjelsessystemet.

Providencia stuartii

P. stuartii er ofte relateret til urin infektioner hos patienter med indlagte urinkatetre, ifølge eMedicine. I dette tilfælde er P. stuartii meget invasiv, viser flere persistens i kvinder end mandlige patienter, ifølge en undersøgelse fra 1994 rapporteret af eMedicine. En undersøgelse rapporteret af samme kilde også beskrevet bakterier som årsag til endocarditis (hjertet infektion).


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com