Hvad er den to-dages Citrus kost?

11/11/2012 by admin

Hvad er den to-dages Citrus kost?

Citrus kost er en kost, hvor dieter forbruger kun citrusfrugter og juice i 48 timer. Som med enhver modefænomen kost, kommer det med sine fordele og ulemper.

Kosten regler

Reglerne er enkle. For to dage, er dieter kun tilladt at spise limefrugter, grapefrugter, appelsiner og citroner. Dieters opfordres også til at følge deres regelmæssig motion rutiner.

Fordele

C-vitamin styrker blodkar, væv og knogler. Citrusfrugter også har høje afgiftende effekter og indeholder høje niveauer af energi.

Misforståelser

Trods disse "høje niveauer af energi," Hvis din krop ikke tager nok kalorier, vil du føle sig træt og mangler energi. Det væsentlige, er manglen på andre næringsstoffer modsige de positive virkninger af citrus i dette tilfælde.

Farer

For meget C-vitamin i dit system kan forårsage halsbrand og ukontrollabel diarré. En langsigtet effekt af afhængige af denne type kost er fordelingen af tandemaljen, på grund af den høje syre fundet i citrus.

Virker kosten?

I virkeligheden, vil dieters benytter indeværende hovedsagelig tabe vand vægt og sætte vægt lige tilbage på, så snart de spiser almindelig mad igen. Det er ikke anbefales til dem, der ønsker at opretholde deres vægttab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com