Fritagelse for Sinus problemer

02/27/2013 by admin

Når bihuler blive betændte og du begynder at føle sig er presset mount, hovedpine, vejrtrækningsproblemer og en generel følelse af utilpashed sikker på at være tilbage i kølvandet. At finde behandling for denne sinus problemer er noget, du gerne vil gøre hurtigt, så du kan komme videre med din dag. I de fleste tilfælde kan du få nødhjælp næsten øjeblikkeligt fra en række kilder. Det lokale stof butik, eller hvor som helst, der sælger kosttilskud bør give alt hvad du behøver at beskæftige sig med din sinus problemer.

Over-the-Counter retsmidler

Der er mange over-the-counter (OTC) medicin designet til problemer med bihulerne. Dekongestanter og smertestillende midler er typisk nok behandling selv for akutte tilfælde af bihulebetændelse. Dekongestanter Sudafed, Sudafed eller Drixoral vil bidrage til at åbne op bihuler og lindre smerter ved at reducere hævelse og snærende blodkar i den nasale passager til at give mulighed for lettere vejrtrækning, ifølge Mayo Clinic. Pseudoephedrin kan have negative bivirkninger og bør ikke tages af dem, der er gravide eller ammer. Tjekke med din læge hvis du tager anden medicin, som nogle dekongestanter kan interagere med den.

Saltvand retsmidler

Saline er blot en saltvand løsning bruges, i dette tilfælde til at overrisle bihuler og rydde trafikpropper. OTC næsespray er ofte saltvand-baseret og kan arbejde for at lindre symptomer næsten øjeblikkeligt. Der findes binyrebarkhormon-baserede næsespray som godt (såsom Flonase eller Nasonex), rydde bihuler effektivt i op til 12 timer.

Salt og vand kan også bruges i en neti pot, der kan købes på apoteket. Puljen anvendes til at hælde vand i det ene næsebor for at skylle bihuler og afløb ud den anden. Dette er en gammel metode til at overrisle bihuler og give lindring til dem, der lider med bihulebetændelse, ifølge Healingdaily.com.

Naturlægemidler

Brugen af urter til at genopleve sinus problemer er ret almindelig og teer er sandsynligvis den mest velkendte hjem afhjælpe. Pebermynte te er især effektiv for sinus problemer, som pebermynte har naturlig beroligende kvaliteter og anti-inflammatoriske egenskaber.

Brugen af echinacea til at styrke immunforsvaret er også en udbredt urtekosttilskud, der ikke kan umiddelbart lindre symptomer, men vil sandsynligvis forkorte varigheden af den samlede sinus irritation, især for sinus infektioner.

Sinus infektion

Bihulebetændelse kan være udløst af bakteriel eller viral infektioner. I de mere almindelige tilfælde af en virus, vil antibiotika ikke hjælpe. Virus er ikke lydhør over for antibiotika, og infektionen er normalt ikke alvorlige nok til at berettige barske antiviral medicin. De fleste sinus problemer vil gå væk i en rimelig mængde tid på egen hånd og fokus bør være på behandling af symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com