Hvordan rengør jeg en K serien HP Officejet?

10/10/2010 by admin

Hvordan rengør jeg en K serien HP Officejet?

All-in-one-printere som K serien HP OfficeJets kombinerer funktionaliteten af en faxmaskine, kopimaskine, scanner og printer i en enkelt enhed. Dette design giver mulighed for brugere til at spare plads på skrivebordet og reducere omkostningerne, da en enkelt maskine kan gøre jobbet af fire separate enheder. Men uanset hvordan du bruger din K-serien HP OfficeJet, ordentlig rengøring og vedligeholdelse er afgørende. Regelmæssig vedligeholdelse kan hjælpe printeren kører problemfrit og hjælpe dig med at undgå unødvendig nedetid og reparation omkostninger.

Instruktioner

• Luk printeren og fjerne netledningen fra bagsiden. Fugt en klud med destilleret vand og forsigtigt tørre ydersiden af enheden, herunder tastatur og plast tilfældet.

• Løft topdækslet på OfficeJet at afsløre scannerens glasplade. Fugt en blød, fnugfri klud med et ikke-slibende pudsemiddel og brug det til at rense hele overfladen af glasset. Bruge bomuld svaberprøver dyppet i glas renere for at rydde hjørner af glasset.

• Erstatte netledningen og Tænd enheden. Åbn frontdækslet, og vente på blækpatroner til at flytte til midten af printeren. Vippe hver patron frem og trække den fri af printeren.

• Vend den blækpatron, så de metal stik står du. Dyp en vatpind i noget varmt vand og forsigtigt rengøre blæk rester og papir støv fra hver patron. Tillad patroner tørre fuldstændigt, så læg dem tilbage i printeren.

• Fugtes en blød klud med destilleret vand og rengør kontakter og blækpatronholderen inde i printeren. Fortsætte rengøring interiør af printeren for at fjerne enhver resterende blæk rester og papir støv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com