Effekten af modgang på den menneskelige ånd

10/04/2012 by admin

Effekten af modgang på den menneskelige ånd

Når folk oplever hårde tider, kan det undertiden synes, at de aldrig vil ende. Merriam-Webster Ordbog definerer modgang som "erklærede, betingelse eller forekomst af alvorlig eller fortsatte vanskeligheder." Folk går gennem modgang er mere tilbøjelige til at definere det som helvede. Det er den langvarige karakter af modgang, snarere end korte anfald af ulykke, der kan knuse den menneskelige ånd og forårsage sygdomme som stress og depression. Det er imidlertid også på sådanne tidspunkter, at folk kan opdager deres indre modstandskraft og optimisme, samtidig med at tro at de vanskelige tider kommer til ophør.

Coping

Under hårde tider er det normalt at have vanskeligheder coping. Problemet er, at et svært liv begivenhed er ofte efterfulgt af en anden. For eksempel kan et jobtab, hvilket fører til langvarige arbejdsløshed har en negativ indvirkning på relationer, finans, sundhed og selvværd. Det kan være svært at finde energien til at finde et andet job. Yoga, meditation og dyb vejrtrækning øvelser støtte afslapning og kan hjælpe dig med at bevare roen under pres.

Indre styrke

Én positiv effekt af modgang er, at folk opdager styrker de vidste, de havde. Selv små triumfer kan føle sødere, hvis de er opnået mod vanskelige omstændigheder. Ifølge life coach Eleanor Chin, skrive i "Positiv psykologi nyheder," er"tegn styrker som kreativitet, mod, venlighed, persistens, optimisme, taknemmelighed, humor og spiritualitet præcis de personlige ressourcer nødvendig i tider med modgang, at løse problemer eller bare at holde sig oven vande."

At nå ud

Når ud til andre mennesker er mere vellykket i coping med modgang. Positive forbindelser med andre kan opløfte den menneskelige ånd og føre til fornyet tro på livet. Folk der ikke har tætte relationer eller der lider på grund af dødsfald eller break-ups bør forsøge at bygge nye, opfylder forbindelser. At hjælpe andre mennesker i nød kan også øge din egen følelsesmæssige sundhed.

Indre fortælling

Mennesker lider af modgang ofte føler behov for at kigge dybt inde i sig selv, nogle gange ved at holde et tidsskrift for at udforske deres følelser og indvirkning vanskeligheder har på deres liv, samt at undersøge, hvordan de kan genopbygge deres liv. Mennesker, der skriver om deres følelser er mere tilbøjelige til at være modstandsdygtige over for modgang. Journalisering kan hjælpe dig gøre overraskende opdagelser om dig selv og til at identificere mønstre, der kan tilføje til vanskeligheder.

Positiv tænkning

Life coach Eleanor Chin påpeger, at folk, der bevidst bruger deres karakter styrker vil finde dem let tilgængelige i gange af behovet. Hun foreslår målrettet fokus på en enkelt styrke hver dag og indarbejde det i daglig aktivitet. Hvis du fokuserer på kreativitet, og penge er et problem, skal du planlægge en appetitvækkende måltid på et mindre budget.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com