Definitionen af sundhed Informatik

10/07/2012 by admin

Sundhed informatik er en disciplin, hvor medicinske data er analyseret og formidlet gennem anvendelse af teknologi. Det er også kendt som medicinsk informatik.

Formål

Sundhed informationsteknologi er beregnet til at effektivisere alle aspekter af sundhedsvæsnet. Dette omfatter dataopbevaring og brug, diagnose, beslutningstagning og medicinsk klassifikationer.

Typer

Sundhed informationsteknologi kan opdeles i kategorier efter de forskellige grene af medicin eller sundhed. Dette omfatter tandpleje, sygepleje, apotek og offentlig sundhed.

Værktøjer

Edb-teknologi er den mest almindelige værktøj, der anvendes i sundhed informatik. Andre værktøjer omfatter kommunikationssystemer, softwarepakker og kliniske retningslinjer.

Organisationer

I USA er den ledende organisation dedikeret til health informatics American medicinsk Informatik Association. Det Forenede Kongerige har lignende organisationer som British Computer Society sundhed Informatik udvalget og UK Health Informatics samfund. Disse organisationer har ansvaret for at uddanne folk om fordelene ved health informatics.

Betydning

Sundhed informationsteknologi vil kun vokse mere i forgrunden i fremtiden på grund af nogensinde fremme teknologi og nye metoder til behandling af data.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com