Alternative galdegang kræftbehandlinger

02/25/2013 by admin

Galdegang kræft er kræft, der starter i galdegang, som er et tyndt rør, der løber fra leveren til tyndtarmen. Galdegang funktion er at transportere galde fra leveren til galdeblæren, hvor det fordøjer fedt i fødevarer. Kræft kan udvikle sig i nogen del af galdegang; mere end 95% af dem er adenocarcinomer; kræft i de glandulære celler, der kan udvikle sig i flere organer i kroppen).

Traditionelle behandlinger for kræft i galdegang

Traditionelle medicinske behandlinger for kræft i galdegang varierer alt efter typen af galdegang kræft, omfanget af kræft, en alder af patienten og den overordnede generelle sundhedstilstand patientens. Behandlinger kan omfatte kirurgisk fjernelse af en del af galdegang, levertransplantation, kemoterapi, stråling, biliær dræning (stents placeret i galdegang til at lindre ubehag) og Fotodynamisk terapi (kemiske/laser terapi).

Alternative behandlinger for kræft i galdegang

Ud over traditionel medicinsk behandling for kræft i galdegang findes flere alternative behandlinger. Gerson terapi bruges til at behandle en række kræftformer, men det anses især nyttigt for leveren og galdegang kræft, fordi dens vigtigste formål er at eliminere toksiner i kroppen, og toksiner behandles i leveren. Ifølge Dr. Gerson er der ændringer i celle metabolisme på grund af ophobning af giftstoffer i kroppen. Sygdom gør mere kropslig toksiner, hvilket betyder, at leveren er overanstrengt. Formålet med Gerson terapi er at genoprette kroppen sundhed ved at reparere leveren, hvilket sker ved at fjerne giftstoffer fra kroppen og opbygge immunsystemet med kost og kosttilskud. Lavementer er også bruges ofte til at udvide galdegangene, således at flere toksiner kan blive frigivet. Gerson terapi kræver tilhængere til at tage en række mineraler og vitaminer, at drikke flere glas juice om dagen, for at spise økologisk vegetariske måltider, og fjerne salt og mad tilberedt i aluminium.

Andre alternative ernæring behandlinger for galdegang kræft omfatte kosttilskud af beta-caroten, selen, vitamin C og vitamin E. Ud over nærende kosttilskud, kan akupunktur bruges til at behandle galdegang kræft.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com