Retsmidler for influenza

02/17/2013 by admin

Retsmidler for influenza

Vaccinationskampagner er årlige påmindelser, influenza forbliver en potentiel fare for folkesundheden. Influenza er en meget smitsom luftbårne sygdomme, at hvis forsømt, kan true et liv.

Vigtigste anbefalinger

For at tilskynde til healing, får masser af sengeleje – helst i en varm, velventileret område-- og drikke masser af væske, især varme væsker.

Overbelastning nødhjælp

Enkle måder at lindre stuffiness omfatter saltvand næseskylning, varme brusebade, naturlægemidler steam indånding, over-the-counter expectorants og næsespray.

Hoste Relief

For at lette en nagende hoste, sutte på hoste dråber eller hårde slik, eller prøv en over-the-counter hoste sirup. Hjemmelavet timian sirup er også effektiv.

Halsbetændelse retsmidler

For at dulme en krads i halsen, gurgle dagligt med varmt saltvand. Hot kyllingesuppe, ingefær te og krydderier som hvidløg og chili peber, kan også hjælpe.

Feber og muskelsmerter

Reducere feber, og lindre ømhed med over-the-counter smertestillende, Epsom salt bad og bryst og ryg massage med æteriske olier.

Overvejelser

Influenzasymptomer vises mellem en til fire dage efter eksponering og derefter vare 7-10 dage. Hvis symptomerne ikke forbedres inden for denne frist, eller de forværres, se en læge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com