Sådan får du fertilitetsmedicin

03/18/2013 by admin

Du har måske prøvet at forestille sig en baby i mere end et år uden held. Eller måske du er over 35 og har forsøgt at blive gravid i over seks måneder. Enten måde, du tror, at det er tid til at få medicinsk hjælp med undfangelse proces gennem fertilitetsmedicin. Fertilitetsmedicin er piller eller injektioner, der stimulerer kirtler i din hjerne, der er ansvarlig for at udvikle de hormoner, der regulerer ægløsning. Narkotika er gearet til at hjælpe med at sætte kvinder, der har ægløsning uregelmæssigt eller sjældent på en regelmæssig cyklus. Disse stoffer kan bruges på egen hånd eller sammen med andre former for assisteret reproduktionsteknikker, som kunstig befrugtning eller in-vitro fertilisering.

Instruktioner

• Lave en aftale med en læge. Lægen bør være en endokrinolog eller en gynækolog, der er erfarne i håndtering af fertilitetsproblemer. Lægen kan evaluere dig for at se om du virkelig har brug for fertilitetsmedicin og hvilken form for fertilitetsmedicin ville være rigtigt for dig.

• Opnå en recept for frugtbarhed narkotika fra din læge. Selv om det er muligt at opnå frugtbarhed narkotika uden recept, er det bedre at købe dem med en. Med en recept, vil du vide, at du modtager det korrekte stof i den korrekte dosis (også, se advarsler nedenfor).

• Køb af fertilitetsmedicin. Fertilitetsmedicin er tilgængelige på de fleste apoteker. De er også tilgængelige via online-apoteker, hvoraf nogle har meget konkurrencedygtige priser. Som fertilitetsmedicin kan være meget dyrt, shoppe rundt for en god handel - men også sikre at apoteket er hæderlige.

Tips & advarsler

  • Fertilitetsmedicin kan forårsage bivirkninger spænder fra mild til svær. Disse kan omfatte hovedpine, kvalme, oppustethed, sløret syn, mavesmerter, åndenød og æggestokkene overstimulation. Sørg altid for at bruge fertilitetsmedicin under lægeligt tilsyn. Din læge vil sandsynligvis overvåge du hele dit stof kursus for at sikre at medicinen virker den måde det er hensigten at og at bivirkninger er minimeret. Brugen af fertilitetsmedicin kan også øge risikoen for at blive gravid med flere babyer, hvilket kan føre til en høj-risiko graviditet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com