Sådan Treat Cellulitis hos børn

02/11/2013 by admin

Cellulitis er en bakteriel infektion af huden og underliggende væv. Det starter normalt som et lille område af rødme, som derefter spreder sig og bliver mere betændt, hård og smertefuld. Traumer på huden og insektbid kan prædisponere området til bakteriel infektion og cellulitis, især hos børn. Passende behandling er vigtigt at forhindre spredning af bakterier til andre væv, såsom knogle og led, og til at forhindre dannelse af en byld, som kunne brug for kirurgisk dræning.

Instruktioner

• Undersøge området i rødme for tegn på traumer, insektbid eller fremmedlegemer. Hvis der er en laceration eller et fremmedlegeme (for eksempel, en splinter), som du ikke kan fjerne nemt, søge lægehjælp. Hvis ikke, lægge et lille lag af antibiotisk salve på toppen af det.

• Fugt et lille håndklæde med varmt vand eller en varm komprimere og dække området i fem minutter ad gangen. Brug en markør til at tegne en streg omkring området af rødme til at spore dens udbredelse.

• Ophøje område af cellulitis, hvis det er muligt at hjælpe med dræning. Brug god håndhygiejne ved behandling af området, og efter pleje er færdig til at forhindre spredning af infektionen.

• Brug en måling dropper eller teske til at beregne mængden af flydende antibiotika gives, hvis ordineret af en primær pleje-udbyder. Give alle den foreskrevne mængde ad gangen. Du kan give små mængder eller slurke af medicin over et par minutter, hvis det er lettere for barnet. Ældre børn kan tage antibiotika tyggetabletter.

Tips & advarsler

  • En anden måde at gøre en varm komprimere er at våde en lille håndklæde og læg i mikrobølgeovn på high for 5 sekunder. Sørg for, når du tager det, at det er ikke for varmt for barnet.
  • Bruge en tør slette markør til at tegne en streg omkring området af hævelse. Brug ikke farveblyanter, blyanter eller blæk penne, da disse nemt kan slettes.
  • Nogle bakterier, der forårsager cellulitis er blevet resistente over for de mest almindelige antibiotika. Tæt opfølgning er vigtigt at vurdere, om antibiotika, der arbejder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com