Sådan fjernes en Splinter med Bacon fedt

02/16/2013 by admin

Sådan fjernes en Splinter med Bacon fedt

Splinter opstår, når et meget lille stykke af et fremmed objekt, som træ eller glas, sætter sig fast i din hud. Mens mange mennesker forsøger at presse eller grave Splinter ud med pincet, er der en nem metode kan du prøve, der udnytter bacon fedt for at tegne splint. Så hvis du har en splinter og tilfældigvis også har nogle bacon, gemt væk i dit køkken, kan lære, hvordan du kan bruge fedt på bacon til at fjerne splint smertefrit hjælpe med at lette situationen.

Instruktioner

• Vaske området i splinter med nogle anti-bakteriel sæbe og varmt vand til at forhindre infektion. Tør området forsigtigt med en blød klud.

• Skåret en ært stykke hvidt fedt fra en rå skive bacon bruger en kniv eller slagter saks. Placér bacon fedt direkte over splint og pak det på toppen af splinter, holder den på plads med en klæbende bandage.

• Lad bacon fedt sidde natten over. Fjerne forbinding og fedt i morgen. Hvis splint er stadig under huden og har ikke dukket op endnu, skåret et lille stykke af bacon fedt og Placer det over området med en forbinding for en ekstra dag. Bacon fedt skal uddrage splinter ud inden for et par dage.

Tips & advarsler

  • Ekstra hjælp, varme op din brik af bacon fedt for ikke mere end 10 sekunder i mikrobølgeovnen. Varmen vil hjælpe yderligere træk splint til overfladen, men da bacon fedt bliver varm ret hurtigt, undgå opvarmning i længere end 10 sekunder.
  • Hvis splint er store og dybe, skal du muligvis bruge bacon fedt bare for at bringe det til hovedet, derefter bruge steril pincet til at trække det fra under huden. Mindre Splinter, skal bacon fedt uddrage splint og holde sig til det let.
  • Hvis splinter forværres eller infektion opstår fjerne bacon fedt, vaske området grundigt og se din læge for fjernelse. Nogle Splinter kan være smitsom eller særligt svære at fjerne, hvilket er grunden til en læge hjælp er påkrævet.
  • Aldrig gælde varmt bacon fedt en splintrede område, da dette kan forårsage alvorlige forbrændinger.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com