Fødevarer for at undgå for refluks

10/07/2010 by admin

Syre reflukssygdom eller gastroøsofageal reflukssygdom er en sygdom karakteriseret ved halsbrand, opstød, kvalme, smerter i brystet og synkebesvær. Symptomer kan blive hjulpet ved at undgå visse fødevarer.

Fødevarer for at undgå

Undgå stegt eller fedtholdige fødevarer, krydret mad, frugt og frugt juice med et højt syreindhold (tomater, appelsiner, citroner, grapefrugter, tranebær), creamed fødevarer, sødmælk, koffeinholdige drikkevarer, alkohol og chokolade.

Overvejelser

En ændring i kost kan være den nemmeste måde at behandle syre refluks. Hvis du redigerer ud af visse fødevarer, kan du have en massiv indvirkning på dit helbred. En af de nemmeste måder at begynde at redigere fødevarer ud af din kost er at holde en fødevare log. Når en fødevare forårsager reaktion af syre refluks, skal du fjerne det fra din kost.

Misforståelser

Nogle mennesker har tendens til at ignorere alvoren af syre refluks. Det kan være en alvorlig tilstand og en forløber for sygdomme som Barrett's esophagus, erosive esofagitis og esophageal strikturer.

Forebyggelse/løsning

For at mindske virkningerne af syre refluks på dit liv, kan du nødt til at gøre et par mindre livsstilsændringer. Ændre din kost, tabe overvægt, undgå alkohol og forsøger at undgå stressende situationer kan alle hjælpe.

Advarselstegn

Advarselstegn af syre refluks kan omfatte en brændende fornemmelse i halsen eller brystet, hvæsen, synkebesvær og en bitter smag i munden.

Fakta

Jo mere du spiser i løbet af dagen, jo mere syre din mave producerer for at nedbryde mad.

Acid reflux kan forekomme i nogen, fra spædbørn til seniorer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com