Brug hvidløg mod svamp

04/05/2013 by admin

Brug hvidløg mod svamp

Hvidløg har mange anvendelser i madlavning. Det har været brugt til at smag fødevarer i årtier. Udover sine kulinariske potentiale har hvidløg også en masse medicinske værdi, primært på grund af de mere end 100 kemikalier, det indeholder. Udover de flere banale sygdomme, der hjælper lindre, er hvidløg ekstremt nyttige i kæmper for at undgå svamp. Nogle almindelige svampeinfektioner omfatter tinea pedis, hvilket er svampeinfektion toenail og candida.

Svamp-drab egenskaber hvidløg

Flere planter spiller en rolle i at styrke kroppens immunsystem naturligt. Hvidløg menes at være beslægtet med et antibiotikum. Hvidløg er brugt til at bekæmpe bakterier, svampe af forskellige slags, parasitter, protozoer og endda vira. Hvidløg besidder denne kapacitet gennem allicin, et stof, der frigives, når en fed hvidløg er skåret. Hvidløg hjælper hvide blodlegemer forbedre deres evne til at bekæmpe off infektioner.

Hvordan hvidløg menigheder Off svamp

Du kan bruge hvidløg i flere enkle måder at bekæmpe svamp. Tag et stykke af hvidløg og gnid det på stedet påvirket af svamp. Eller knuse hvidløg, anvende det til det ramte område og derefter skylle ud efter et stykke tid. Gør dette dagligt i en uge vil medvirke til at reducere infektion. Hvis du har følsom hud, og den rå hvidløg brænder du vaske området. Gøre en juice af hvidløg og tjekke på niveauet af styrke din hud kan håndtere.

Hvis din toenail svampeinfektion i begyndelsen stadier, kan du behandle det ved at holde et par nelliker i dine sokker, før du går i seng om natten. Du kan også bruge koncentreret hvidløgspulver til at bekæmpe infektion. En lys frakke af pulver vil være tilstrækkeligt.

Hvidløg har allylisothiocyanat alkohol, et udtræk af hvidløg, som kan hjælpe med at bekæmpe off candida hvis tages internt.

Mindre bivirkninger

Det ene problem med hvidløg er den skarpe lugt det udsender. Da mange mennesker ikke kan lide denne lugt, forsøger de ofte at bruge lugtfri sorter, der er tilgængelige på markedet. Men de lugtfri sorter er til nogen nytte. Lugten af hvidløg er allicin, som er den primære ingrediens i hvidløgs helbredende egenskaber.Også, når du bruger hvidløg til Forkæl toenail svamp, du kan ende med en gul misfarvning af neglen. Men dette vil reducere med tiden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com