Fødevarer er tilladt på Zone Diet

09/15/2010 by admin

The Zone Diet adskiller mad i gode eller dårlige valg. Forfatteren af kosten mener spise fødevarer i kategorien godt vil hjælpe dig med at stabilisere insulin niveauer og reducere mængden af fedt lagret i kroppen. Forfatteren foreslår, du kan miste så meget som 1 til 1,5 pounds hver uge ved at følge programmet.

Godkendt Zone Diet Foods

Du kan vælge fra en bred vifte af fødevarer på the Zone Diet. Fisk og skaldyr, mager fjerkræ, mest frugt, ikke-stivelsesholdige grøntsager, fedtfattige mejeriprodukter, æggehvider, byg og havregryn og små mængder af olivenolie og rapsolie olier er tilladt. Bladgrøntsager opfordres kraftigt. Hvert måltid bør ideelt set omfatte 9 gram protein og 7 gram kulhydrater. Spis friske frugter og grøntsager når det er muligt.

Kombiner fødevarer eller købe kombineret fødevarer måltider og snacks. For eksempel, kan du nyde kanel fransk toast, kalkun pølse, en blintz med æbler, en Denver omelet med Tyrkiet, ristede grøntsager med rosmarin, en tre-bønne salat eller en grillet kylling club sandwich. De kombinerede fødevarer skal overholde del og ration regler.

En Zone-godkendt morgenmenu omfatter æggehvider, asparges, havregryn og jordbær. Du kan forvrænge æggehvider og asparges sammen med en lille mængde af olivenolie. Til frokost, har en salat med blandet grønne, tomat, kylling og en spiseskefuld olivenolie. Vælg en af de Zone-godkendt frugter til dessert. Til middag, nyde kogt laks med mandler og dampede grøntsager. Har en kop af bær til dessert. Vælg snacks fra Zone-godkendt menupunkter.

Forbudt eller begrænset fødevarer

Undgå fødevarer, der er højt indhold af stivelse, fedt og kulhydrater. Fødevarer på listen forbudt eller begrænset omfatter rødt kød, slik, brød og brød-lignende produkter, mejeriprodukter, forarbejdede fødevarer og æggeblommer. Gulerødder og majs er på listen over tabu, som er bananer. Dit indtag af korn bør udgøre en meget lille del af måltider. Du bør undgå fælles snack elementer, såsom kartoffel chips.

Kosten regler

Spis et måltid med Zone Diet-godkendt fødevarer senest en time efter at vågne op. Den længste periode, du kan gå uden at spise er fem timer. Optimalt, bør du spise fem gange om dagen, herunder tre måltider og to snacks. Forbruge mindst 64 ounces vand dagligt. Spise fødevarer, der er i den rigtige ratio: 40 procent kulhydrater; 30 procent fedt og 30 procent proteiner. Engagere sig i moderat motion og meditere på daglig basis.

Ulemper

The Zone Diet er restriktive, som kan hæmme din chancer for stikning med det. Hvis du beslutter dig for at prøve kosten, tage et multivitamintilskud. Mens du er på diæt, kan du finde, at du bliver let trætte på grund af begrænsningen af kulhydrater. For at lykkes på diæt, skal du beregne mængden af protein og kulhydrater i mad, hvilket kan være tidskrævende eller vanskeligt, især når madsted.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com