Sådan Detox din krop gennem huden

09/25/2010 by admin

Sådan Detox din krop gennem huden

Hvis drikke en detox kost løsning ikke er et godt valg for body afgiftning er der måder at afvænning din krop gennem huden. Dette er en langsommere langsigtet detox løsning alligevel er effektive til at hjælpe med at befri kroppen af toksiner. Her er opskrifter på massage/aromaterapi, detox bad og fodbad til legeme afvænning.

Instruktioner

• Afvænning din krop med Massage og aromaterapi

Bruger rene æteriske olier til massage og aromaterapi er en effektiv måde at afvænning din krop. Find de rene æteriske olier, online eller i helsekostforretninger. Denne opskrift er sikker at bruge topisk som massage og aromaterapi for afgiftning for at gå gennem lungerne.

½ kop Lavendelolie¼ kop Rose Oil

Bland sammen og bruges til at massere din nakke, brystet og fødder. De æteriske olier vil blive absorberet gennem huden og ind i blodbanen til for body afgiftning. Tilføje olier til et bad vil give de samme resultater. For aromaterapi lagt olier i en infuser og indånd duften til at blive absorberet ind i lungerne.

• Afvænning din krop med et bad

Havet mineral, urtebade og hot springs er bade, der bruges til at bekæmpe de miljømæssige toksiner. Et hjem afgiftning bad vil frigive giftstoffer og hjælpe med omsætning og energi. Varmt vand trække toksiner ud af kroppen, og når vandet køler, vil det trække dem fra huden. Tage denne krop detox bad en gang om måneden.

1 kop Epsom salte eller½ kop bagepulver½ kop pulveriseret ingefær

Hæld Epsom salt eller bagepulver og ingefær i et varmt vandbad. Blød og slap af i 15 til 20 minutter. Med en bomuld krat vaskeklud eller loofah huden i 5 minutter. Komme ud af karret og straks wrap op i et stort håndklæde eller Morgenkåbe og derefter dække dig selv med et varmt tæppe, der vil lokke din krop til at svede, for omkring en time.

• Detox fodbad

Vand er en naturlig måde at føle sig afslappet og trætte fødder er en vigtig kilde til at frigive giftstoffer fra kroppen. En ionisk fodbad vil genoprette energi til de trætte fødder og detox på samme tid.

• Fyld en plastik balje med lunkent vand• Tilføje havsalt• Sættetid fødder til 15-30 minutter

Denne løsning skaber positive og negative ioner, der suge ind i kroppen og tillægger oppositely opladet toksiner. Disse toksiner vil udskille gennem porerne i dine fødder. Ionisk fodbad fordele kan omfatte forbedring i søvnmønster, lindring af smerter, øget energi og forbedring af nyre- og leversygdomme funktion ved at fjerne giftstoffer fra kroppen.

Tips & advarsler

  • Afvænning din krop gennem huden med disse naturlige, og afslappende, metoder og opskrifter til at frigive skadelige toksiner og leve sundere.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com