Naturlægemidler grøn te Antioxidant fordele

09/13/2012 by admin

Grøn te har magiske naturlægemidler kræfter, der vil forbedre dit liv, gendanne din vitalitet og ganske muligvis kan redde dit liv. Grøn te har været udnyttet som et vidunder urt i tusinder af år. Kinesiske og indiske folk har drukket grøn te og høster sine naturlige fordele for omkring 5000 år nu. I den vestlige verden har vi kun begyndt at opdage grøn te naturlige sundhedsmæssige fordele.

Hvad er antioxidanter?

Grøn te er blevet opdaget at indeholde meget kraftige antioxidanter kaldet polyphenoler. Disse polyfenoler er stærkere koncentration i grøn te end i vitamin C og E. I forskellige undersøgelser udført på dyr og mennesker, opdage forskere, grøn te antioxidanter er så magtfulde, at de kan hjælpe en person afværge visse kræftformer, såsom blære og halskræft, og ganske muligvis brystkræft hos kvinder, ifølge en undersøgelse på Aichi Cancer Center i Japan. Antioxidanter er også menes at hjælpe en persons hud forbliver afgørende og unge udseende ved at kæmpe off frie radikaler i atmosfæren.

Gamle te

Afledt af Camellia Sinensis anlæg, blev grøn te oprindeligt dyrket i Østasien tusinder af år siden. Camellia planterne kan vokse så stor som en busk eller et træ. Det er de ugæret blade af de planter, som er høstet og til sidst malet til te, der er gennemsyret af og placeret i vores te kopper i flere minutter for at gøre te stærkere. Tre til fem minutter af placere tepose i din tea cup er alle, der er nødvendige for at høste naturligt fordele green tea lastrum.

Katekiner

Grøn te polyphenoler bryde ned i katekiner EGCG og epicatechin. Forskerne i øjeblikket studerer dem, som rapporteret i New England Journal of Medicine i 2001, at se hvordan disse kraftcentre gavn for menneskeheden. I en foreløbig rapport fra en et-årig undersøgelse fra 2006 konstateret forskere, at grøn te indeholder utrolige kræfter i naturen i lille tea leaves, der er foregav at bekæmpe frie radikaler i en persons krop. Forskerne mener, at de frie radikaler forårsage en person at alder og at frie radikaler kan forårsage hjertesygdomme og kræft. Kliniske undersøgelser som rapporteret i annaler Epidemiol i 2000 viser, at grøn tes antioxidant egenskaber kan hjælpe med at forhindre åreforkalkning og hjertekarsygdomme.

Bryst kræft håb

Brystkræft kan have fundet sin fjende i grøn te. Seneste dyreforsøg fra Aichi Cancer Center i Japan har vist, at grøn te antioxidante egenskaber har kæmpet off milde tilfælde af brystkræft hos dyr. Dog de undersøgelser på mennesker blev vist sig for at være usikkert.

Katekiner kampen kræft

Der kan være håb for kræft ofrene på grund af de seneste undersøgelser, der fandt, at antioxidanter kan selektivt hæmme væksten af kræft. National Cancer Institute siger, at i de seneste laboratorieundersøgelser af lab dyr fra Japan i Aichi Cancer Center, katekiner kæmpet off oxidanter, før de kunne skade cellerne af dyr. De reducerede størrelsen af de eksisterende tumorer, dermed hæmme væksten af kræftceller.

Ved hjælp af grøn te

En gennemsnitlig kop grøn te indeholder polyfenoler 50 til 150 mg. Japanske forskere anbefaler, at folk drikker to til tre kopper grøn te om dagen at få antioxidanter. Drikker grøn te er også menes at hjælpe folk tabe sig på grund af blandingen af koffein, antioxidanter og andre sunde, fedt-kampe egenskaber findes i grøn te.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com