Hvordan man passer en BPM manchet

08/09/2011 by admin

Hvordan man passer en BPM manchet

En blodtryksmåler er en oppustelig manchet, der er typisk placeret omkring overarmen. Det bruges sammen med et stetoskop til at bestemme blodtryk. To forskellige målinger er taget: diastolisk tryk, pres på arterievæggene når hjertet hviler mellem veerne, og systolisk blodtryk, arterievæggen pres mens hjertet ordregivende. Manchetten skal passe korrekt til at få en præcis aflæsning.

Instruktioner

• Vurdere manchet størrelse ved at kigge på størrelsen af patientens overarm. Hvis det er et barn, bruge en pediatric størrelse manchet. For lille eller mellemstor voksne, bruge manchetten mærket "voksen". For voksne, der er mere muskuløs eller har en masse fedt, bruger den ekstra stor manchet.

• Instruere personen til at opløfte hans ærme, så overarmen er tilgængelige. Placer indersiden af manchetten bag patientens overarm. Vikle manchetten rundt om armen og løst Fastgør Velcro.

• Anbring patientens arm i en understøttet position med hans håndflade op. Placer puder af dit indeks og midterste fingre på forsiden af albuen. Påfør en lille mængde af pres og flytte rundt, indtil du kan føle en puls.

• Drej manchet til at justere "arterie" etiket af manchet med stedet hvor pulsen mente. Stramme Velcro for at sikre manchet i denne position.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com