Nemme måder for mænd til at tabe sig

07/31/2011 by admin

Nemme måder for mænd til at tabe sig

Mænd, der ønsker at se godt ud på stranden-- eller bare føle sig bedre om sig selv - bør overveje at tabe mave fedt. Ifølge Mayo Clinic er mænd mere tilbøjelige til at få vægten i taljen – hvilket kan føre til helbredsproblemer såsom hjerte-karsygdomme og søvnapnø. Der er nemme måder for mænd til at miste vægt. Det tager bare engagement.

Spise ret

Nøglen til at tabe sig er at starte hver dag med den rigtige form for morgenmad, ifølge Mænds sundhed. Satte doughnut eller en sukkerholdig morgenmadsprodukt og har nogle røræg og pølse. I stedet for kaffe med sukker, har nogle appelsinjuice. Sundere morgenmad, der omfatter proteiner og mindske sukker vil hjælpe du føler Energitilfoerslen længere og mindske fristelsen til at snack i løbet af formiddagen. At reducere sukker vil også hjælpe dig med at tabe. Mayo Clinic foreslår, skære ned på de dele du spise for at tabe sig hurtigt. I stedet for to sandwich til frokost, bare spise en. I stedet for en sodavand, har vand. De lille ændringer i din kost kan gøre en umiddelbar virkning på din vægt.

Drik vand

Ifølge Reader's Digest, hvis den gennemsnitlige amerikanske mand drak vand i stedet for soda kan han miste 25 pund om året i gennemsnit. I stedet for at drikke en sukkerholdig sports drink mens du træner eller dyrker sport, drikke vand. Det efterfylder din krop og kan gøre du føler dig mere fuld end sukkerholdige drikkevarer.

Spise mere ofte

Fyre, der spiser tre sunde snacks og tre sunde måltider om dagen vil begynde at se et vægttab, ifølge Mænds sundhed. Breder sig ud din spise i løbet af dagen hastigheder op dit stofskifte. Du vil også føle sig mindre sulten, som hjælper dig med at stoppe med at spise usunde snacks.

På kontoret

Der er et par enkle måder kan du begynde at tabe sig på kontoret. Snarere end benytter virksomhed telefonsystem for at ringe til en kollega i bygningen, gå over til hendes skrivebord og snakke med hende. Tage trappen i stedet for elevatoren. Få op en gang i timen og tage en hurtig tur rundt på kontoret. Når du kombinerer disse enkle øvelser med bedre spisevaner, du vil tabe sig hurtigt.

Beløn dig selv

Bryde de dårlige spisevaner kan være svært. En måde at bo på din nye kost er at give dig selv en dag om ugen hvor du kan spise, hvad du vil - i begrænsede mængder. Hvis du overdrive det du vil begynde at genvinde vægt du har mistet. Hvis du tillader dig selv to stykker Pizza til frokost på fredag, men du vil tilfredsstille din trang og mere holde nemt din sund kostplan.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com