Kosttilskud til immunsystemet

08/05/2011 by admin

Immunsystemet kan være svækket af faktorer såsom stress, manglende søvn og dårlig ernæring. Når det tages som en del af en sund livsstil, kan næringsstoffer og kosttilskud hjælpe beskytte og styrke immunsystemet.

Astragalus

Astragalus er en urt bruges i traditionel kinesisk medicin. Ifølge Umm.edu, astragalus har antimikrobielle egenskaber og stimulerer immunforsvaret til at bekæmpe virusinfektioner som forkølelse, allergi og stress.

C-vitamin

Ofte anbefales til afværge forkølelse, er C-vitamin en potent immun stimulator. Det har antioxidant egenskaber og øger den Kim-drab evner af hvide blodlegemer.

Reishi Mushroom

Nogle gange refereret til som "den immun potentiator", er reishi mushroom værdsat for sine immun-styrke egenskaber. According to disabled-world.com, reishi has antioxidant, antiviral and liver-protecting properties, making it a useful supplement for a variety of health conditions.

Daglig Multivitamin

Fordi næringsstoffer arbejder sammen for at udføre deres funktioner, hjælper en multivitamin/multimineral supplement at give grundlaget for et sundt immunsystem.

Zink

Zink er et mineral med immun-stimulerende egenskaber. Ifølge nih.gov, zink mangel årsager faldt funktion af neutrofile og makrofager — to vigtige komponenter i immunsystemet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com