Hjælpe med køb af briller

08/23/2011 by admin

Shopping for briller kan være hektisk, især med vifte af stilarter, linser og materialer til rådighed. Når du beder om hjælp, dele sælger dine krav til objektiver hvis du har brug for bifocals, multi-focals eller single-vision linser. Form og farve skal fladere dit ansigt samtidig stadig bevare en følelse af personlig stil.

Rammer

En af de vigtigste beslutninger i køb af briller er form og farve. Hud, øjne og hår farve er alle faktorer ved afgørelsen af, hvilke rammer ser bedst, samt hvilken form rammen går med dit ansigt.

Billeder kommer i to generelle materialer: Zyl, en plastik kendt som acetat, og metal. Titanium er en af de mest populære valg for metalrammer, fordi det er let og slidstærk og forårsager ikke hudirritation.

Billeder kommer i en bred vifte af priser fra $50 for simple rammer til hundredvis af dollars for designer rammer. Hvis du ønsker at bære briller baseret på modetrends, tjek magasiner til se hvad berømtheder iført før du foretager din beslutning.

Linser

Afhængigt af dit syn, typen af linser du har brug for afgør stil rammer dig. Nogle plastpaneler kan ikke rumme tykkere linser, så sørg for at holde det i tankerne, når du beder om hjælp med dit køb.

Der er to generelle typer af linser, som folk vælger, bifocals og enkelt vision. Bifocal linser tillader dig at se op tæt og langt væk uden at behøve at ændre briller. Disse linser hjælpe dem, der har brug for at læse på tæt hold, men kan stadig se ret godt langt væk. Single-vision linser bidrage til at korrigere vision lidelser såsom nærsynethed. Progressive linser som trifocals bliver mere populært for personer, der har brug for korrektion for tre seværdigheder af vision: nær, mellemliggende og afstand. I lighed med andre Multi-Focal linser, trifocals indeholder en yderligere segment, der gør det muligt at bedre se objekter i en bestemt zone, normalt en arm afstand fra øjnene. Disse linser er let at tilpasse til mange stil rammer.

Dem, der skal stærk vision korrektion kan vælge en høj-indeks linse. Disse linser hjælpe dig se med en kraftig recept uden tykkelsen af traditionelle linser. Hvis du er og uden døre hele dagen, kan et fotokromisk linse være rigtigt for dig. Det automatisk bliver mørkere, når du går udenfor og lysner som du går indendørs.

En linse coating bidrager til at beskytte øjnene mod UV-stråler, hvilket kan medføre grå stær. Belægninger kommer i en række forskellige farver til at hjælpe med at holde solen ude eller at skjule dine øjne fra andre, især med spejlede linser.

Forslag

Med antallet valg, du har, gør at få hjælp med køb af briller processen nemmere. Tage en ven eller et familiemedlem med dig til monokel butikken for at hjælpe dig med indsnævre nogle Favoritskriftsnit, og give denne person til at dele hans udtalelse om hvad smigrer din ansigt mest.

Det er vigtigt at opretholde en følelse af stil. Køb briller, som du mener passer din personlige stil, selv om de kan se forskellige eller endda enestående. Look for briller, der går med din daglige garderobe. Hvis du klæde henkastet, finde rammer, der er afslappet såsom plast eller farvede rammer. Dem, der bærer business påklædning kan vælge traditionelle rammer, metal, til at gå med deres garderobe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com