Hvad forårsager træthed i morgen?

08/07/2011 by admin

Hvad forårsager træthed i morgen?

Mange mennesker finder det forvirrende, at de vågner træt om morgenen. Ikke følelse udhvilet er en årsag til frustration, og det er vigtigt at finde ud af hvad årsagen er til din træthed. Ifølge en marts 2011 udgivelse af Centers for Disease Control og forebyggelse, "Utilstrækkelig søvn er en offentlig sundhed epidemi." Tilstrækkelig søvn er afgørende for menneskers sundhed, velfungerende og selv sikkerhed. Jo hurtigere du bestemme en årsag for din morgen træthed, jo hurtigere du kan føle udhvilet igen.

Søvnløshed

Hvis du vågner træt om morgenen, er det muligt, at du har søvnløshed. Søvnløshed er en fælles sovende uorden defineret som manglende evne til at falde i søvn eller forblive i søvn. Ifølge MedLine Plus, en af symptomerne på søvnløshed ikke føle forfrisket, når du vågner op om morgenen og følelse træt hele dagen. Hvis du har en svært ved at falde i søvn om natten, eller opdager, at du kaste og slå hele natten lang, kan du have et mildt tilfælde af søvnløshed. Søvnløshed kan være diagnosticeret af en læge eller en søvn specialist.

Inkonsekvent tidsplan

Det er vigtigt at få en konsekvent mængde søvn hver aften. En inkonsekvent søvn tidsplan kan forårsage din krop at ikke føle sig træt en nat eller føle sig alt for træt den næste aften. Prøv at sætte dig selv på en tidsplan, således at du går til at sove på omtrent samme tidspunkt hver aften og vågne op på samme tid hver morgen. Du kan finde, at ved at gøre det, du er mere udhvilet om morgenen og ikke så døsig.

Stressfaktorer

Liv stressfaktorer kan afbryde din søvn og forårsage du føler dig træt om morgenen. Angst, depression, sorg, arbejde stress og ægteskabelige problemer bidrage til din evne til at slappe af for en fredelig slummer. Lære at identificere og håndtere din stress vil tillade dig at sove bedre om natten, så at du føler dig udhvilet, når du vågner. Nogle eksempler på håndtering af stress omfatter udøve, spise en sund kost, søger støtte udefra og meditere.

Sygdom

Din krop kan være kæmper for at undgå en sygdom eller infektion; Du kan føle groggy morgenen fra alle den overtid, din krop ibrugtagning immunitet kamp. Forkølelse og influenza får folk til at vågne op træt selv efter mange timers søvn. Hvis du har allergi eller anæmi, kan disse betingelser forårsage du at være træt om morgenen.

Utilstrækkelig mængde søvn

Mange mennesker simpelthen ikke få en tilstrækkelig mængde søvn i løbet af ugen og føler sig træt om morgenen på grund af det. Søvnmangel gør det svært for kroppen at restituere sig og relancerer til det niveau, det har brug for, hvilket giver dig en følelse af træthed. Hvis du ønsker at være mindre træt når du vågner, Tillad dig selv for at få mere søvn. Få omtrent den samme mængde søvn hver nat til at føle sig fuldt udhvilet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com