Hvad er ingredienserne i Lava sæbe?

04/12/2012 by admin

Waltke Co i St. Louis, Missouri, udviklet Lava sæbe i 1893, og selskabet er registreret varemærket i 1896. Selv om ejendomsret til varemærke og produkt har skiftet hænder, har de ugiftige bionedbrydelige ingredienser forblev stort set uændret i mere end 100 år.

Historie

Ifølge den Centennial historie Missouri blev William Waltke eneejer i 1860 da han forlod Becker & Brand, en sæbe produktionsvirksomhed i St. Louis, at etablere sin egen sæbe gør planter. Proctor & Gamble sikret Lava sæbe rettigheder og efterfølgende solgte dem til blok medicinalfirma i 1996. WD-40 selskab erhvervet produktet i 1999 og nu indehaver af rettigheder til varemærke navn og formel for Lava sæbe.

Ingredienser

Ifølge en 1995 Procter og Gamble Fact Sheet kræves af Occupational Safety and Health Administration, kommer formlen for lava sæbe fra ingredienser afledt af "kokosolie, pimpsten, vand, glycerin og mindre ingredienser." Lava sæbe er en ugiftige biologisk nedbrydeligt produkt.

Pimpsten

Pimpsten er ingrediens i lava sæbe, der fik navnet varemærke. Pimpsten er vulkansk aske og er kemisk ligner glas men er meget blødere og mere skrøbelige. Det er ikke hård eller giftige. Pimpsten i forskellige kvaliteter bruges i sæber, bodyscrubs, dental produkter og andre produkter, der kræver en fin slibende kvalitet, som er ugiftige og biologisk nedbrydelige.

Glycerin

WD-40 reagerede på forbrugernes anmodninger om oplysninger om glycerin i Lava produkt ved at sige, at Lava indeholdt natrium tallowate med en meget lille mængde af animalsk fedt. Natrium tallowate er natriumhydroxid eller lud, en af de tre vigtigste ingredienser til sæbe. De øvrige nødvendige ingredienser til at gøre sæbe er vand og olie.

Kokosolie

Kokosolie er opført som en af ingredienserne til Lava sæbe er formentlig i form af natrium cocoate, som er en kombination af fedtsyre salte af kokosolie og natriumhydroxid. Kokosolie er en almindelig ingrediens i mange kvalitet sæbe.

pH

PH rating af Lava sæbe er 9.4, hvilket betyder det er basisk. PH balance i hænderne adskiller sig fra ansigt, hvilket er grunden til ansigts produkter har en lavere pH balance tættere til en neutral ratificere i 7. Lava sæbe er en hånd renere og annonceret som sådan.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com