Kolesterol vs kalorier

03/17/2012 by admin

Kolesterol vs kalorier

Opretholde kolesterol og kalorieindhold niveauer er både vigtigt at holde sig sund. Forståelse typerne af kolesterol og betydningen af kalorier vil hjælpe dig komme til (eller bo på) dine ønskede mål vægt.

Kalorier forklaret

En kalorie er en måleenhed for energi, din krop har brug for at opretholde livet. Der er 4 kalorier i et gram protein og kulhydrater og 9 kalorier i en gram fedt. Spise for mange kalorier fører til vægtøgning.

Gode kolesterol

HDL eller "god" kolesterol kan hjælpe med at forhindre hjerte betingelser som et hjerteanfald. HDL fjerner overskydende kolesterol fra arterier, hvilket er grunden til det er "godt." Nuværende retningslinjer foreslår, at fastholde HDL niveauer over 40 mg/dL for optimal sundhed.

Dårlige kolesterol

LDL eller "dårlig" kolesterol kan føre til tilstoppede arterier, hvilket fører til en række negative helbredsmæssige konsekvenser. Optimal LDL niveauer er mindre end 100 mg/dL.

Vælge de rigtige fødevarer

At vælge de rigtige fødevarer kan hjælpe med at holde dit kolesteroltal og kalorieindtag i skak. Spiser masser af grøntsager og frugt, fuldkorn, og enkeltumættet eller flerumættet fedt og undgå raffineret korn, tilsat sukker, mættet fedt og transfedt. Når de spiser kød, Vælg magert kilde som fisk og kylling over okse- og svinekød.

Kalorier vs kolesterol

Kalorier og kolesterol er både vigtigt at opnå god sundhed. Mange folk uenig på der er vigtigere, men tankerne overdreven kalorier, ikke kolesterol, er hvad der fører til vægtøgning. Så at holde din kalorieindtag under kontrol og spise sunde fødevarer vil normalt hjælpe styre du dit kolesteroltal.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com