Sundhedsrisici med at bruge mikrobølgeovne

09/15/2010 by admin

Sundhedsrisici med at bruge mikrobølgeovne

Mikrobølgeovn er et allestedsnærværende element i den nuværende alder, bruges dagligt i restauranter, køkkener, cafeterier og hjem. I år, er de potentielle sundhedsmæssige virkninger forbundet med at bruge en mikrobølgeovn blevet et anliggende for mange. Dog med ordentlig dør design sæler og regelmæssig vedligeholdelse, kan mikrobølgeovn farer være stærkt minimeret eller afskaffet.

Mikrobølgeovn stråling lækage

Food and Drug Administration er ansvarlig for oprettelse og styrkelse af sikkerhedsstandarder for elektriske produkter til at forsikre, at stråling emissioner er ikke præsentere en sundhedsfare for offentligheden, og mikrobølgeovne passer inden for denne kategori. Mange mennesker er bekymrede over ekstra mikrobølgeovn siver ud fra deres mikrobølger. Selv om dette er muligt, er det ikke meget almindelig, medmindre mikrobølgeovn dør hængsler, lås eller sæler er beskadiget. Ifølge FDA viste de fleste mikrobølgeovne testet lidt at ingen mikrobølgeovn lækage. Ifølge den canadiske Center for sundhed og sikkerhed, vil mikrobølger ikke lække fra en mikrobølgeovn i god stand. Betænkeligheder om muligt stråling lækage ved at kalde ovn producent, en mikrobølgeovn service organisation, den lokale health department eller blot FDA.

Mikrobølgeovn og pacemakere

Mikrobølgestråling var engang anset for at blande sig med signalerne af pacemakere. Pacemakere er elektriske enheder, og interferens fra andre elektriske kilder potentielt kan forårsage pacemakere at bryde og send urigtige oplysninger til hjertet muskler. FDA står at pacemakere er nu udviklet til at være beskyttet mod sådanne elektrisk interferens.

Hvordan man undgår mikrobølgeovn sundhedsrisici

Det er vigtigt at huske, at de vigtigste årsager til mikrobølgeovn lækage skyldes gamle og defekte døren sæler. En enkel opbygning af snavs, mekanisk misbrug og slitage kan tilføje til forværringen af disse sæler. For at undgå mulige mikrobølgeovn sundhedsrisici, Sørg for din mikroovn er i god stand, og hvis du har pacemaker implantat, check med din læge før du bruger mikrobølger. Gøre sikker på døren sæler og indersiden hulrum af mikrobølgeovnen rengøres grundigt efter hver brug, og undgå at sætte dit ansigt for tæt på en transporterende mikrobølgeovn eller stående i længere tid foran en drift ovn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com